Lifestyle

Kolmas kerta toden sanoo

Ootko koskaan miettinyt miltä tuntuisi muuttaa ulkomaille asumaan pidemmäksi aikaa? Entäs millaista olisi rakentaa uraa englanninkielisessä ympäristössä? Tai olisiko ulkomaalaisen kanssa seurustellessa mahdollista välttää ne kaikenmaailman kulttuurierot? Mun uudessa blogissa pääset seuraamaan mun elämää, johon sisältyy kaikki tämä ja paljon muuta. 

Asun tällä hetkellä pienellä Välimeren saarella, Maltalla. Muutin tänne 19-vuotiaana, ja oon työskennellyt siitä asti iGaming-alalla. Voin kertoa tulevaisuuden postauksissa tarkemmin kuinka mun ura tällä alalla alkoi ja missä oon tänä päivänä.

Mun kirjoitukset sisältää sitä sun tätä. Yleensä kirjoittelen omasta elämästäni ja arjestani ulkomailla, mutta haluan myös välillä jakaa erilaisia vinkkejä aina erilaisista tuotteista matkustamiseen saakka. Mun tavoitteena on elää mahdollisimman tasapainoista elämää, johon kuuluu sekä hyvinvointia että hauskanpitoa. 

Tulevaisuudessa pääset muun muassa lukemaan…

  • … elämästä ulkomailla työt ja perusarki mukaan lukien
  • … vinkkejä ulkomaille muuttamiseen
  • … rehellisiä tuotearvioita ja suosituksia
  • … asuvinkkejä ja muuta muotiin liittyviä asioita
  • … vinkkejä terveyteen ja hyvinvointiin

Blogi on ollut osa mun elämää jo vuodesta 2012 saakka – joskus enemmän ja joskus vähemmän. Tää on mun kolmas blogi, ja oon onnellinen että uskalsin vihdoin ottaa käyttöön oman domainin ja jättää taakse kaikki valmiit blogialustat. Tällä kertaa aion kirjoittaa enemmän suomenkielistä sisältöä, koska se on mulle tärkeää näin ulkomailla asuessa ja englanninkielisessä ympäristössä eläessä. Joskus tuntuu että oma äidinkieli jää vähemmälle ja siksi haluan pitää sen vallitsevana kielenä, ainakin täällä blogin puolella.

Blogi on ollut mulle aina se tapa tehdä jotain luovaa, ja näyttää pieniä osia mun elämästä sekä tutuille että tuntemattomille. Mun päätavoitteena on kirjoittaa jotain sellaista, mikä hyödyttäisi teitä lukijoita jollain tasolla. Siksi haluan jakaa vinkkejä mun kaikista lemppari jutuista, olipa kyseessä sitten vaatteet, kauneustuotteet, matkakohteet tai elämänhallintaan liittyvät vinkit. Olisi aivan ihanaa, mikäli saisit napattua jotain mukaasi joka kerta, kun vierailet täällä mun blogissa. Ei ole väliä haluatko vinkkejä tai seurata muuten vain mun elämää, kaikki lukijat on enemmän kuin tervetulleita. 

Jos haluat toivoa postauksia tai kysyä multa mitä tahansa, laita rohkeasti viestiä kommenttiboksiin, Instagramin directiin tai vaikka suoraan sähköpostilla. 

Ihanaa että tulit lukemaan, toivottavasti viihdyt ja palaat tänne taas uudelleen aina uusien postausten tullen <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *