Synttäri-dinneri & illan asu

Täytin eilen 25 vuotta, ja vitsit miten kiva viikonloppu mulla on takana. Synttäreiden juhlinta kesti jopa kaksi päivää ja oon niin kiitollinen kaikesta. Perjantaina mua odotti töissä pieni yllätys mun työkavereilta, illemmalla Emil vei mut syömään ja lauantaina järkättiin ysäribileet yhdessä mun kaverin kanssa. 

Yksi vuosi lisää mittariin tuntuu ehkä hieman oudolta, mutta niinhän se tuntuu joka vuosi. Kun mä kelailen vähän taaksepäin mun elämää, mun on pakko sanoa että oon hiton ylpeä itsestäni missä oon tänä päivänä, ja ennen kaikkea kiitollinen kaikista niistä ihmisistä jotka oon tähän mennessä tavannut. Ulkomaille muuttaminen, vieraassa paikassa eläminen ja monen vuoden työkokemus on kasvattanut mua paljon ihmisenä. Oon heittänyt rinkan selkään ja lähtenyt kiertämään Aasiaa mun rakkaimman ihmisen kanssa, ja oon elämäni aikana sekä vieraillut monissa eri maissa että ystävystynyt ihmisiin ympäri maailmaa. Yleisesti ottaen oon todella tyytyväinen siihen kuinka oon elämääni tähän mennessä elänyt, ja en malta odottaa mitä tulevat vuodet tuo tullessaan. 

Mekko River Island / Laukku Michael Kors / Kengät Stradivarius / Korvikset Glitter

Pidemmittä puheitta, tässä postauksessa haluan jakaa pari kuvaa perjantaista ja meidän ihanasta illallisesta 59 Republic -ravintolassa. Emil vei mut yllätyksenä syömään ja ah että miten hyvää ruokaa siellä oli. Suosittelen todella lämpimästi kaikille Maltalla asuville sekä niille jotka täällä vierailevat.

Oli tosi kivaa pukeutua hienommin pitkästä aikaa. Löysin tuon mustan mekon muutama viikko sitten River Islandilta ja oon niin rakastunut siihen. Mitä te tykkäätte asusta?

Meidän pöytä oli varattu puoli kahdeksan aikoihin ja päädyttiin istumaan ja syömään ravintolassa monta tuntia. 59 Republicissa voi istua joko sisällä tai ulkona, ja me haluttiin valita tällä kertaa ulkona sijaitseva pöytä. Otettiin kaksi alkupalaa, pääruoat sekä tietenkin jälkkärit. Ja jokainen näistä oli niiiiiiiin hyvää. 

Ensimmäisenä alkupalana syötiin paistettua juustoa hunajalla ja muilla lisukkeilla, ja toisena pääsin maistamaan ensimmäistä kertaa kampasimpukoita. Molemmat näistä oli ihan taivaallisia, etenkin kampasimpukat. Pääruoaksi otin ricotta-juustolla täytetyn munakoison tomaattikastikkeella ja Emil otti Beef Wellingtonin. Jälkkärinä oli maito suklaa fondant, hedelmiä ja sorbettia. NAM. 

Yleisesti kokemus tästä 59 Republic -ravintolasta oli todella hyvä. Tarjoilijat oli tosi ammattitaitoisia ja ystävällisiä ja palvelussa oli juuri sopiva tempo. Tällä tarkoitan sitä että annokset ei tullut liian nopeasti, vaan niiden välissä oli juuri sopivan mittaiset tauot. Tämä ravintola on kieltämättä yksi parhaimmista missä oon käynyt, ja mun on kyllä aivan pakko päästä tuonne joskus uudelleenkin!

Oli ihanaa viettää mun synttäreitä jo etukäteen yhdessä mun poikaystävän kanssa. Saatiin taas yksi uusi kokemus lisää meidän kokemuspankkiin ja oon niin onnellinen ja kiitollinen että meillä on mahdollisuus tehdä kaikkea tällaista yhdessä. <3

Lauantaina koittikin mun oikea synttäripäivä, jolloin mun poikaystävä yllätti mut vielä brunssilla ja hänen perheensä lähettämällä kukkakimpulla. Sitten olikin aika lähteä järkkäämään meidän juhlia ja näistä aion kertoa lisää ensi viikolla.

Kiitos kun tulit jälleen lukemaan ja toivottavasti tykkäsit <3 Seuraavassa postauksessa aion kertoa tarkemmin siitä, miksi me päätettiin muuttaa Göteborgista takaisin Maltalle puolisen vuotta sitten.

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *