Tutustu muhun!

Heippa! Oon tosi tyytyväinen siihen kuinka hyvin oon saanut tän blogin rullaamaan ja toivon että mulla riittää tähän inspiraatiota vielä pitkään. Mua kieltämättä vähän jännitti aloittaa jälleen uuden blogin kirjoittaminen, koska tiesin että tosi moni ei enää oikein jaksa perinteisiä blogeja lukea. Mut kuitenkin yllätti se, kuinka moni mun postauksia on tähän mennessä käynyt katsomassa ja oon siitä tietenkin tosi kiitollinen. Yritän pysyä yhtä aktiivisena ja toteuttaa postauksia niin monista eri aihealueista kuin vain pystyn. Toivottavasti tekin jaksatte pysyä mun matkassa mukana. ❤️ 

Vaikka oon monia tekstejä ja kuvia jo mun omasta elämästäni julkaissut, musta tuntuu että mun oma persoonallisuus kaikki ne asiat mistä tykkään on saattanut jäädä vähemmälle. Tänään mä haluaisin kertoa itsestäni enemmän jotta jokainen lukija pääsisi tutustumaan muhun tarkemmin. Ja mikäs sen helpompaa luettavaa olisi kuin klassinen 12 faktaa minusta -postaus? 

12 Faktaa

Kaikki varmaan tietää homman jujun. Eli keräsin alle 12 faktaa itsestäni, jotka kuvaa mua tai mun elämää jollain tavalla. Toivottavasti saatte tästä jotain irti!

 1. Oon luonteeltani hyvin introvertti ja herkkä, mutta musta löytyy myös se räväkkä ja kova puoli – mikä on mun mielestä välillä tosi hämmentävää. Väsähdän helposti ihmisten keskellä, mutta toisaalta kaipaan ihmisten seuraa jatkuvasti. Yritän välillä viimeiseen asti pitää pientä kuorta myös vaikeiden asioiden kanssa, mutta toisaalta sitten lähimmäisten seurassa voin purskahtaa itkuun aivan pienistä ja turhista asioista.
 2. Rakastan pitkiä ja syvällisiä keskusteluja sekä inspiroivia ihmisiä.
 3. Olen 25-vuotias enkä ole opiskellut lukion jälkeen. Välillä kuitenkin haluaisin palata takaisin koulun penkille. 
 4. Mun tämän hetken haaveena olisi löytää sellainen maa ja paikka, missä voisin asettua aloilleni ja alkaa rakentaa ihan omaa kotia. Tämä haave ottaa kuitenkin varmasti vielä aikansa. 
 5. Oon hurahtanut täysin kirjojen lukemiseen ja online pikakurssien tekemiseen. En oikein vieläkään tiedä mitä haluaisin tulevaisuudessa tehdä ja mun mielestä lukeminen ja uuden oppiminen ovat loistavia keinoja ottaa selvää erilaisista asioista. 
 6. Mä rakastan koiria. Voisin adoptoida vaikka 10 koiraa, mutta lyön vetoa että mun poikaystävä olisi valitettavasti eri mieltä. Yksi mulle on kuitenkin luvattu, ja ollaan päätetty jo etukäteen mikä koira me tulevaisuudessa otetaan ja mikä hänen nimekseen tulee.
 7. Oon käynyt salilla jo parin vuoden ajan, ja mun mielestä se on yksi parhaimmista asioista mitä oon oman hyvinvointini puolesta tehnyt. Jooga on toinen. 
 8. Mun musiikkimaku on todella laaja ja sitä on todella hankala edes selittää. Eniten rakastan lattarimusiikkia, joitain ihania suomalaisia balladeja sekä monia muita musiikkityylejä. Paitsi tähän loppuun on pakko sanoa, että tämän päivän räppi ja perus radiorenkutukset eivät yleensä iske.
 9. Mun mielestä parasta ulkomailla asumisessa on erilaiset kulttuurit ja ihmisten yhteisöllisyys. Huonointa on tietenkin se pieni ikävä jokaiseen paikkaan missä oon ikinä asunut. Tuntuu ettei ikinä oo hyvä. 
 10. Mietin joissain asioissa vähän liikaa mitä muut ihmiset ajattelee. Yleensä nämä asiat liittyy muiden ihmisten näkemiseen ja siihen, että mun välillä tosi vaikeeta sanoa joissain tilanteissa ei. Muissa asioissa en sitten ajattele yhtään, kuten siitä että jos jotkut tuntemattomat analysoi mun tekemisiä tai ulkonäköä. Mutta kai näin sen pitää myös mennä.
 11. Oon melko itsevarma vaikka multa löytyy myös monia asioita joista oon itsessäni epävarma ja joita haluaisin parantaa. Tälle aiheella voisin itseasiassa omistaa kokonaan oman postauksen tulevaisuudessa. 
 12. Oon mielestäni tosi positiivinen persoona. Jos asiat menee mönkään en yleensä jää suremaan niitä, ja koitan aina pitää pään pystyssä tuli mitä tuli. En tiedä onko tää osa jotain mun omaa puolustusmekanismia, mutta jos on, en ainakaan valita sillä se on auttanu mut selviämään monista elämän vastoinkäymisistä.

Pystyitkö samaistumaan mihinkään? Tuliko näistä mikään yllätyksenä? Kommentoi kommenttiboksiin tai laita viestiä missä tahansa muualla, otan ne vastaan mielelläni!

2 Comments

 1. Frida
  2.7.2020

  Heeey Marre! Didnt know you had this blog. Hope everything is fine:) i will follow you here 🙂 <3

  Vastaa
  1. Marjut
   2.7.2020

   Hey you <3 Yes, I started a new one a while ago. Great to hear, just please use the google translate since I'm not going to write in English just yet. Maybe in the future 🙂 Miss you, hope to see you soon!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *