10 parasta asiaa tällä hetkellä

Mulla on ollut vähän huono fiilis koko viime viikon. Moni mun lukija ei varmaan tiedä, mutta mulla on aina vähän väliä ongelmia joko mun vatsan tai niskan kanssa, ja viime viikolla onnistuin treenaamaan itseni niin jumiin että mun koko viikko on ollut pienimuotoista helvettiä. Päähän sattuu, heikottaa, pyörryttää enkä saa edes hengitettyä normaalisti. Kipu ei ole mitenkään liian suurta mutta se on todella epämukavaa ja saa mut samalla tosi ahdistuneeksi – mikä taas johtaa siihen että en saa nukuttua öisin. Tähän kaikkeen lisätään vielä refluksioireet niin koko paketti on koossa. Tällä viikolla aion kuitenkin hoitaa tän mun hartiaseudun kuntoon joogaamalla ja hierojalla. Toivottavasti olo helpottuisi ja sillä olisi niin kiva lähteä viikon päästä Suomeen ilman kipuja ja kireyttä 🙂

Valittamisen sijaan mä haluaisin kertoa tässä postauksessa kaikki ne asiat tekee mut tällä hetkellä onnelliseksi. Mä itse uskon siihen että positiivinen asenne ja ajatukset on jo suuri askel paranemista/parempaa mieltä kohti. Sen takia haluan itse aina kerätä niitä asioita mitkä tekee mut onnelliseks ja sitten voin huomata että ei mun asiat oo loppupeleissä edes niin huonosti jolta se sillä hetkellä saattaa tuntua. Aina saa olla surullinen ja näyttää tunteensa, mutta mä en ainakaan jaksa hukata aikaa ja rypeä siinä huonossa fiiliksessä liian kauaa. Mitä te ootte mieltä?

Viime aikojen parhaat jutut:

  • Perjantain illanistujaiset kavereiden kanssa. Syötiin juustoa, juotiin viiniä ja juteltiin aamu kahteen saakka. Seuraavana päivänä väsytti mutta oli kyllä sen arvoista.
  • Aurinko ja kirkkaan sinisessä meressä uiminen. Mun on muuten aivan pakko käydä ostamassa snorkkelit että pääsen sukeltamaan ja kurkkaamaan myös pinnan alle.
  • Koti-illat mun poikaystävän kanssa. Yksi parhaimmista asioista on varmasti arki-illat hyvää ruokaa syöden, kuulumisia vaihtaen ja erilaisia ohjelmia katsoen.
  • Mun uudet smock-malliset kesämekot. Oon niin rakastunut siihen malliin.
  • Ihanat ja super hauskat työkaverit, ja se kun tajuan kuinka mahtavassa työpaikassa saan olla töissä.
  • Ystävän lähettämä paketti joka sisälsi Suomi-herkkuja, kortin ja kuvan mun kummitytöstä. Kiitos tästä ❤️
  • Jooga ja cardio-treenit. Jos sulla on mitä tahansa kipuja tai lihaskireyttä niin mun ensimmäinen vinkki on AINA jooga ja rauhallisesti hengittely.
  • Lentoliput Suomeen. En vaan jaksa yhtään odottaa että nään mun perheen ja kaverit ❤️
  • Kaikki uudet ja hyvät biisit mitä oon viime aikoina löytänyt.
  • Womensbestin treenishortsit. En oo oottanut niitä kuin koko kesän ja vihdoin ne tuli myyntiin! Nyt vain pitäisi vielä jaksaa odotella paketin saapumista.

Tällä kertaa postauksesta tuli hieman lyhyempi, sillä en viitsi kuluttaa liikaa aikaa tietokoneella istuen mun yläselän takia – teen sitä nimittäin jo tarpeeksi töissä. Toivottavasti tää tulisi pian kuntoon että olisin taas oma energinen itseni ja pääsisin kirjoittelemaan teille vähän pidempiä postauksia.

Seuraavaan kertaan siis ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *