Lifestyle

Pelkkää höpöttelyä

Heippa <3

Ajattelin tulla kirjoittelemaan kuulumisia muutaman kuvan kera, koska en oo tänne hetkeen tällaisia perusjuttuja päivitellyt. Tuntuu että tää kesä on mennyt ihan hujauksessa. Oon toki nauttinut Maltan lämmöstä ja onhan sitä vielä hetki jäljellä, mutta musta tuntuu että en tehnyt puoliakaan mitä olisin tänä kesänä halunnut tehdä. No mutta niinkuin sanoin, onneksi tässä on vielä monta viikkoa kesää jäljellä.

Mietin ensin että en jaa tätä tänne blogin puolelle mutta miksipäs en. Meillä meni tosiaan yksi viikko pakollisessa karanteenissa, koska olin ollut yhteydessä yhteen positiiviseen tulokseen. Maltalla se tarkoittaa siis sitä (niin kuin varmasti monessa muussakin maassa), että kotoa ei saa poistua yhtään mihinkään 3000 euron sakon uhalla. Sain itse myös oireita, jotka kerkesi mennä parissa päivässä ohitse. Mulla oli onneksi vain pääkipua, muutamia aivastuksia ja heikkoa oloa. Myöhemmin mulla katosi kokonaan hajuaisti, jonka johdosta ruokakaan ei maistunut oikein miltään. Testi näytti kuitenkin negatiivista, mikä voi toki johtua myös siitä että pääsin testiin vasta monen päivän jälkeen kun oireet olivat loppuneet. Mitään ei ole siis vahvistettu, mutta kaiken tämän mukaan on nyt tämä tauti sairastettu ja oon niin kiitollinen että säästyin niin vähäisillä oireilla. Pysykää terveinä ja turvassa <3

Olit tosi ihanaa päästä vapauteen ja palata toimistolle tuttuun arkeen. Jouduin myös lykkäämään mun osteopaatin tapaamista ties kuinka monella päivällä karanteenin takia, mutta viime viikolla pääsin vihdoin käymään siellä ja oon ylpee itsestäni että oon vihdoin hakenut apua mun mitä ihmeellisimpiin ongelmiin. Kerron näistä tarkemmin heti kun saan tietää lisää ja kun saan toivottavasti myös positiivisia tuloksia parempaan päin. Ensi viikolla mulla on uusi aika ja mulle tehdään akupunktio ensimmäistä kertaa ikinä. Jos kellään on kokemuksia akupunktiosta olipa ne sitten positiivisia tai negatiivisia, laittakaa mulle vaikka instassa yksityisviestiä!

Eilen käytiin tyttöjen kanssa syömässä Temptasian ravintolassa, ja vitsit oli ihanaa nähdä niitä pitkästä aikaa. Tämä päivä on mennyt lähinnä kotona rentoutuessa, ja huomenna ajateltiin mennä poikaystävän kanssa salille, saunaan ja uimaan. Tuon combon jälkeen pitäisi olla varmasti valmiina uuteen viikkoon.

Tällä postauksella ei nyt ollut päätä eikä häntää, mutta mä itse tykkään lukea eniten tällaisia kuulumispostauksia. Toivottavasti tekin <3

Ihanaa myöhäistä lauantai-iltaa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *