Lifestyle

Suunnitelmat uusiksi – Me muutetaan taas!

Nyt voin vihdoin kertoa myös tänne blogin puolelle meidän tulevaisuuden suunnitelmista. Tämä ei varmaan tule kenellekään yllätyksenä, mutta me muutetaan takaisin Ruotsiin syyskuun lopussa. Ja ei, kyseessä ei ole missään nimessä surullinen uutinen. Oon tästä ihan super innoissani ja ehkäpä myös hieman helpottunut samaan aikaan!

Vuosi 2020 ei ole varmasti mennyt monellakaan suunnitelmien mukaan. Kerroin aiemmassa postauksessa tarkemmin siitä, mikä meidät sai lähtemään takaisin Maltalle mutta kerron tässä sen vielä tiivistettynä. Asuttiin viime vuonna neljä kuukautta Göteborgissa, mikä lähti mun mielestä käyntiin paremmin kuin hyvin. Löydettiin ihana vuokrakämppä, tutustuin muutamaan uuteen ihmiseen ja sain tehdä etänä töitä. Mun poikaystävä sai kuitenkin työtarjouksen Maltalta, ja pitkän pähkäilyn jälkeen päätettiin lähteä takaisin tälle pikkuiselle saarelle. Musta kuitenkin tuntuu, että mikäli nää korona-ajat olisi alkanut paria kuukautta aikaisemmin, oltaisiin varmasti jääty Göteborgiin. Päätös oli ehkä liian hätäinen, ja koronan aiheuttamat rajoitukset sai meidän mielen muuttumaan aika nopeasti heti muuton jälkeen.

Aika kultaa muistot

Ihmismieli on tosi jännä. Kun me viime kerralla muutettiin pois täältä me molemmat oltiin 100% valmiita koko saaren kanssa. Vuoden päästä kuitenkin aika kultasi muistoja niin paljon, että haluttiin muuttaa takaisin vielä ainakin vuodeksi tai pariksi. Vuoden 2020 alku oli ihanaa kun kaikki tuntui vähän uudelta, mutta hiukan sen jälkeen alkoi kuitenkin paljastua taas niitä asioita minkä takia silloin Maltalta aikoinaan halusi lähteä. En sano että Maltassa olisi mitään vikaa. Oon vaan sitä mieltä että miltei 6 vuoden yhteys tähän saareen ja samat rytmit saa kenet tahansa hieman kyllästymään.

Mun on kuitenkin pakko painottaa että ei, kumpikaan meistä ei loppupeleissä kadu ollenkaan että lähdettiin tänne takaisin viime tammikuussa. Mä pääsin vihdoin tekemään töitä meidän toimistolta sekä tutustumaan paremmin mun työkavereihin, joista molempia mulla tulee varmasti ihan älytön ikävä. Sain viettää myös aikaa mun ihanien ystävien kanssa, ja rakentaa lisäksi uusia ihmissuhteita. Kevään lockdown ei ollut hullumpi lämpöisellä säällä, ja on mulla toisaalta tosi onnekas olo että selvittiin näistä poikkeusajoista näin helpolla. Eli vaikka tämä vuosi menikin vähän mönkään, oon silti saanut kerättyä tosi paljon ikimuistoisia muistoja ihanien ihmisten seurassa.

Uusi koti Ruotsissa

Nyt on kuitenkin aika siirtyä eteenpäin ja sanoa viimeiset hyvästit mun pitkäaikaiselle kodille. Tää kerta ei kuitenkaan tunnu enää niin haikealta, koska muutto on jo kerran aikaisemmin tehty. Jatkan myös vielä samassa työpaikassa, mikä tarkoittaa sitä että pääsen tänne toivottavasti vierailulle ensi vuonna ainakin pariin kertaan.

On ihanaa palata takaisin ”uuteen” kotiin Ruotsiin ja katsoa miten elämä siellä lähtee jälleen käyntiin. Mua vähän jännittää kielen oppiminen ja uusien kavereiden löytäminen, mutta oon kuitenkin aika onnekas kun mulla on siihen jo aika hyvät pohjat valmiina. Kaikki sanoo että tuun jäätymään sinne mutta suoraan sanottuna mua ei haittaa se ollenkaan. Haluan päästä ostamaan ihania talvivaatteita ja nauttimaan myös siitä kylmästä ilmasta. Tätä hellettä on saanut täällä jo ihan tarpeeksi.

Me muutetaan ensin Varbergiin, mistä mun poikaystävä on kotoisin. Viimeistään tammikuussa olisi sitten tarkoitus muuttaa Göteborgiin. Niin jännää!

Meidän muutto on 30. päivä syyskuuta ja tuun varmasti kertomaan tarkemmin asioita seuraavissa postauksissa. Ennen muuttoa pitäisi saada järkättyä kaikki mun tavarat sopimaan kahteen matkalaukkuun sekä nähdä niin paljon kavereita kuin vain kerkeän. Mun kalenteri on aika täyteen buukattu aina meidän lähtöpäivään saakka, mutta mitäs tuosta. Tärkeintä on että saan sanottua heipat kaikille kavereille ja tehtyä ne jutut mitä haluan ennen lähtöä!

Kiva kun kävit lukemassa <3 Ainiin, sain vihdoin vaihdettua mun Facebook-sivun nimen mun ikivanhan blogin nimestä ihan perus nimeen, ja jos haluat saada ilmoitukset mun uusista postauksista facen feediin niin käy tykkää mun sivusta täällä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *