Elämä ulkomailla Lifestyle

Syyskuun suunnitelmat ja TO DO LIST

Muutto lähestyy aika kovaa vauhtia ja ajattelin tulla kirjoittelemaan ylös kaikkia juttuja mitä mun täytyy tehdä ennen muuttoa. Lähtöpäivään on enää vain hieman yli kaksi viikkoa jäljellä, ja tuntuu että tekemistä on vielä ihan älyttömästi.

Mun viikonloppu on mennyt tosi kivasti. Käytiin mun suomalaisen kaverin kanssa perjantaina afterworkeilla Naarissa, ja vitsit oli hauska ottaa muutama lasillinen viiniä pitkästä aikaa ihan kahestaan. Lauantaina menin moikkaamaan mun maltalaista kaveria lounaan merkeissä, ja loppupäivän vietin omaa aikaa käymällä pedikyyrissä, kokkailemalla ja katsomalla salkkareita. Mulla on joku ihmeellinen viha-rakkaus suhde salkkareita kohtaan. Sen juoni saa mut aivan raivon partaalle, mutta se auttaa samalla myös tosi paljon mun suomi-ikävään sillä oon katsonut sitä ihan lapsesta saakka. Myöntääkö kukaan muu olevansa koukussa salkkareihin?

Mun ja mun poikaystävän oli tarkoitus lähteä tänään beach clubille Cafe Del Mariin, mutta tämän päivän epävakaa sää sai meidät perumaan meidän varauksen. Ja onneksi peruttiin, sillä tää myrsky on ollut tänään kyllä yksi tämän vuoden pahimmista. Haluttiin kuitenkin viettää edes jotenkin laatuaikaa, ja lähdettiin käymään lounaalla Portomaso One -ravintolassa. Osuttiin juuri myrskyn aikaan ravintolaan, joten ei onneksi ehditty kastumaan. Kotona meitä kuitenkin odotteli kiva yllätys kun taas maltalainen rakennustyyli oli pettänyt ja meidän keittiön pöytä ja lattia oli täynnä sadevettä. Joskus toivoisin että nää ajattelis täällä vähän pidemmälle kun taloja rakennetaan.

Nyt kirjoittelen tätä postausta ja kuuntelen sateen ropinaa. Jotenkin ihanan tunnelmallista ja tää saa mut enemmän innostumaan Ruotsiin muutosta.

Mutta nyt siihen To Do -listaan:

Tavaroiden järkkääminen ja osan myyminen

Kun me muutettiin tänne takaisin viime tammikuussa, mulla oli mukana vain kaksi matkalaukkua. En oo ostanut paljoakaan, mutta musta tuntuu että mun täytyy silti karsia tavaroita jonkin verran. Ajattelin antaa joitain vaatteita keräykseen tai halukkaille eteenpäin, ja sitten pitäisi vielä päättää mitä teen mun joogamaton kanssa. Ehkä mun täytyy lähettää se Ruotsiin tai Suomeen koska en usko että pystyn luopumaan siitä.

Viimeiset osteopaattikäynnit

Oon käynyt nyt pariin kertaan osteopaatilla ja mua vähän harmittaa kun tajusin varata sinne ajan niin myöhään. Mulla on vielä pari viikkoa aikaa käydä siellä ja katsoa löytääkö hän mitään muita syitä mun yläselkäkipuihin ja että näänkö mitään muutosta mun voinnissa.

Kampaaja

Haluaisin niin paljon käydä päivittämässä mun hiuksia hieman ennen lähtöä sillä se on täällä vaan niin paljon halvempaa kuin Ruotsissa ja Suomessa. Jalkahoidossa sain vihdoin aikaiseksi käytyä, mutta olisi niin kiva saada tähän tukkaan vielä vähän freesausta. Toivottavasti ehtisin käydä pyörähtämässä vielä jossain ennen lähtöä!

(Viimeisen) viisaudenhampaan poisto

Muistin itseasiassa vasta eilen, että mun viimeinen viisaudenhammas poistetaan viikkoa ennen meidän muuttoa. Oon lykännyt kyseistä aikaa jo parilla kuukudella ja nyt se on vihdoin pakko mennä nappaamaan pois. Kävin poistattamassa kesällä yhden ja se ei ollut loppupeleissä edes paha, mutta jotenkin onnistun aina lykkäämään tällaiset ns ”helpotkin” jutut aina sinne deadlineen saakka. Ja kyllähän Ruotsistakin löytyy hammaslääkäreitä, mutta täällä tällaiset jutut saa paljon halvemmalla.

Verotuksen sulkeminen

Viimeiseksi täytyy vielä muistaa sulkea verotus, sillä jatkossa en enää maksa veroja Maltalle. Täällä se täytyy mennä tekemään paikan päälle, että yksi aamupäivä pitää varmasti varata ihan tätä varten.

Kaiken tämän lisäksi luvassa on tietenkin vielä kavereiden näkemistä ja aion myös ottaa kaiken mahdollisen irti toimistotyöskentelystä. Jotenkin niin outoa ajatella että tuun tekemään jälleen töitä kotona, mikä on toisaalta kivaa ja pelottavaa samaan aikaan.

Mun fiilikset koko muutosta on edelleen tosi positiiviset. Kaikki ne haikeat tunteet on käyty läpi jo viime muutossa, ja musta tuntuu että tää vuosi on ollut ehkä enemmän sellainen pidempi loma, jonka jälkeen on kiva lähteä takaisin kotiin. Eniten mua surettaa se, että en tuu näkemään mun parhaimpia ystäviä taas hetkeen. Kukaan harvemmin kuitenkaan jää tälle pienelle saarelle loppuelämäkseen, ja siksi koitan aina miettiä asian mahdollisimman positiivisesti. Ne oikeat ystävät aina pysyy ja on niin ihana ajatus että ystäviä löytyy tulevaisuudessa ympäri maailmaa. ❤️

Ihanaa sunnuntaita kaikille ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *