Mun pieni toivelista

Mulla on ollut tosi monia juttuja mun ostoslistalla jo viimeisen vuoden ajan, joita haluaisin alkaa tässä pikkuhiljaa ostamaan. Osa näistä on kuitenkin sellaisia asioita mitkä vaatii enemmän säästämistä ja pohtimista, ja sen takia oon lykännyt niiden hankkimista näinkin pitkälle.

Ja koska haaveilu ei tee koskaan pahaa, ajattelin tulla listaamaan muutaman jutun mitä mun tämän hetken toivelistalta löytyy. Ehkä saan tänä syksynä ainakin yhden näistä hankittua itselleni. 

Kuvat Pinterest & @frassyaudrey

Urheilukello 

Urheilu – ja älykellojen suosio on kasvanut tosi paljon viimeisten vuosien aikana, ja oon itsekin unelmoinut omastani jo pitkään. Meinasin jo viime vuonna tilata itselleni Fit Bit Versan, mutta peräännyin kun en tiennyt näyttäisikö se mun ranteessa aivan liian suurelta. Onneksi en tilannut, sillä kävin testaamassa sitä Suomi-reissulla ja se näytti mun kädessä ehkä pikkuisen liian isolta. Tämän takia oon alkanut kallistua enemmän Apple Watchiin mutta saa nähdä raaskinko laittaa niin paljon rahaa kelloon.

Vinyylisoitin

Tämän oon halunnut ostaa jo useiden vuosien ajan mutta ajattelin että se on parempi hankkia vasta sitten kun asun pidempään yhdessä paikassa. Tämän muuton jälkeen uskon vahvasti siihen että jäädään tähän tulevaan paikkaan ainakin muutamaksi vuodeksi, ja sen kunniaksi voisin vihdoin hankkia vinyylisoittimen ja muutaman vinyylin itselleni!

Audrey Leightonin kietaisumekko

Oon seurannut tätä naista Instagramissa jo useamman vuoden, ja hänen sisältönsä, tyylinsä ja asenteensa on kyllä jotain niin upeeta. Audreylla on myös verkossa toimiva vintage-putiikki, johon hän on suunnitellut myös muutamia omia vaatteita. Mä rakastuin totaalisesti hänen suunnittelemaan kietaisumekkoon, ja seuraavan malliston tullessa mun on varmaan ihan pakko tilata se itselleni – jos vain ehdin. Olisi myös ihanaa tukea yrittäjää tällaisina aikoina.

Kuvat Filippa K & Nelly.com

Filippa K:n legginsit

Oon koko ikäni tykännyt käyttää ihan perus mustia legginsejä, mutta laadukkaiden housujen löytäminen on yllättävän hankalaa. Oon jo kauan unelmoinut Filippa K:n mustista korkeavyötäröisistä kompressio legginseistä, mutta en oo ainakaan vielä niitä raaskinut tilata. Meinasin laittaa nämä kovasti kehutut legginsit jo keväällä tilaukseen mutta Maltan kesään ne ei olisi sopineet sitten yhtään. Katsotaan eksyisikö nämä mun ostoskoriin vielä tänä vuonna.

Untuvatakki

Okei, tälle mulla ei oo vielä mitään tiettyä merkkiä ja mallia harkinnassa. Haluan kuitenkin ostaa itselleni hieman kalliimman, laadukkaan ja ajattoman untuvatakin, jotta pystyn pitämään itseni lämpöisenä ensi talvena. Oon ajatellut tuota Moss Copenhagenin Skylar Down untuvatakkia, mutta mun täytyy vielä katsoa löytyisikö mitään muuta potentiaalista vaihtoehtoa.

Rento kotiasu

Ja viimeisimpänä mun toivelistalla on tänään jonkunlainen kotiasu, jossa voin chillailla seuraavat kuukaudet. Kotitoimisto kutsuu jälleen, joten haluan löytää jonkun kivan setin missä voin tehdä töitä kotoa. Tuota Nellyltä löytyvää asua oon katsellut jo jonkin aikaa, ja se saattaa lähteä tilaukseen heti ensi viikolla.

Mitä asioita löytyy sun tämän syksyn toivelistalta? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *