Throwback

Reagoin mun vanhoihin blogikuviin

Mua todella pitkään seuranneet muistaa varmasti mun ihan ensimmäisen blogin, jota aloin kirjoittamaan vuonna 2012. Tämä oli sitä blogien kulta-aikaa, ja olin tuolloin tosi innokas ottamaan kuvia itsestä, muista, vaatteista ja niin edelleen. Vaikka mun blogia ei pääse enää lukemaan, mulla on se silti tallessa enkä aio poistaa näitä postauksia koskaan. Lueskelen sitä välillä vähän kuin vanhaa päiväkirjaa, johon oon kirjoittanut kaikenmaailman asioita mun elämästä, jakanut paljon kuvia ja saanut kommenttien muodossa sekä rakkautta että vihaa.

Tuun varmasti jakamaan tulevaisuudessa monia asioita mun menneisyydestä, mutta tässä postauksessa ajattelin näyttää muutamia kuvia vuoden 2012 lähistöltä, ja reagoida niihin tekstin välityksellä. Luvassa on kuvia, mitkä aiheuttaa mulle kylmiä väreitä, mutta mukaan mahtuu myös muutamia kuvia joista oon vieläkin melko ylpeä. Toivottavasti tykkäätte!

Heti ensimmäisenä halusin jakaa tän aarteen, joka on otettu samaisena kesänä kun pääsin ripille. Tämä oli sitä aikaa, jolloin uhmasin mun isosiskojen kieltoa ja päätin blondata mun hiukset ihan kokonaan. Näin vahempana ja viisaampana en vaan voi käsittää miksi menin tekemään tuon mun hiuksille. Muistan myös nuo glitter-topit ja mekot joita piti raahata Bulgarian Sunny Beachilta ihan kaksin käsin. Tuleekohan nuo ikinä takas muotiin? Hope not.

Tää on yksi niistä kuvista mistä olin aina tosi ylpeä. Rakastin tuohon aikaan kaikkia lattarijuttuja (joita rakastan toki edelleen) ja näytin tässä omasta mielestäni ihan espanjalaiselta/latinalaisamerikkalaiselta. Oon edelleen sitä mieltä että tää on yllättävän hyvä ja naturaali kuva musta tuohon aikaan ottaen huomioon nuo mun kaikki muut överimuokkaukset ja blondatut hiukset, mutta tuosta espanjalaislookista en oo enää aivan samaa mieltä.

:DDDDDDD

Voitte varmaan arvata mikä mun lempileffa oli tuohon aikaan? Katsoin tuolloin Moulin Rougea muutamaan otteeseen, ja koulussa oon sitten ilmeisesti tylsyyksissäni kirjoitellut käteeni sanoituksia. Mun ura myöskään kynsiteknikkona ei olisi varmasti lähtenyt näillä kynsillä käyntiin…

Oikeanpuoleisesta kuvasta en sitten sano yhtään mitään.

Tästä kuvasta mä tykkään edelleen mun superkeltaisia hiuksia lukuunottamatta. Olin tuohon aikaan myös ihan hulluna kaikkiin jenkkijuttuihin, ja multa löytyi muun muassa amerikkalaiskuosiset korkkarit, farkut sekä muutama huivi, joista yksi mulla on tässä kuvassa mukana. Mulla tulee tästä jotenkin Christina Aquilera vibat.

Eiiiiiiiiii eieiei.

Näissä kuvissa ei ole mikään hyvin. 😀

Hahahah muistan erittäin hyvin nää mun ”taiteelliset” kuvaussessiot jouluvalojen kanssa. Muistan myös niin elävästi sen, kuinka paljon mua hävetti kun joku oli käynyt kommentoimassa jonkun suuremman ja vanhemman bloggaajan samantapaisiin kuviin että hän olisi muka matkinut tätä mun ”hienoa kuvausideaa”. Noh, sain tämän väärinkäsityksen kautta aika monta lukijaa.

En tiedä miksi, mutta olin tuolloin NIIIIIN ylpeä tuosta vasemmanpuoleisesta muokkauksesta ja tää postaus oli yksi mun suosituimmista tuohon aikaan. En edes muista muokkausohjelman nimeä, mutta käytin tuota avaruusefektiä valehtelematta moniin eri kuviin ja moniin eri postauksiin. Oikeanpuoleinen on näistä toki ihan kiva, vaikka tänä päivänä muokkaisin sen ehkä eri tavalla.

?????

Tässä kuvassa oon valinnut todella hyvän kuvauspaikan. Taustalla näkyy muun muassa sipsipussi, dippiä, shoppailusta kertyneitä muovipusseja ja kaunista ruudullista patjan reunusta. No annan ainakin pisteet aitoudesta.

Nää menee kans siihen kategoriaan mistä edelleen tykkään! Ainut vaan, että oon käynyt ilmeisesti mun siskon vaatekaapilla koska tuo ei todellakaan ollut lähelläkään mun tyyliä tuohon aikaan. Vaikka mun hiukset on tässä superkeltaiset (ylläri), tuo kampaus on mun mielestä kiva!

Tässä taas näkee kuinka mun tyyli heitteli tuohon aikaan laidasta laitaan. Välillä halusin pukeutua vähän räväkämmin kun joskus taas tykkäsin tyttömäisemmästä lookista. No tuossa iässä pitikin vähän testailla.

Tajusin itseasiassa että oon vieläkin vähän samanlainen. 😀

Halusin päättää tän postauksen mun all time lempparikuvaan. Mun isosisko oli jo tuolloin tosi hyvä kuvaaja ja tää oli yksi meidän sadoista kuvaussessioista. Nämäkin kuvat on varmaan otettu joskus loppusyksyn kylmillä keleillä meidän laiturilla, mutta eipä se kylmyys ja lyhythihaisella posettaminen tuossa iässä haitannut.

Siinä oli kaikki tältä erää. Jos tykkäsit tämän tyyppisestä postauksesta niin laita kommenttia tai viestiä! Tiedän sitten paremmin onko tällaiset postaukset toivottuja tulevaisuudessa!

Kivaa viikonjatkoa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *