Uncategorized

Parhaat ravintolat ja drinkkibaarit Maltalla

Tämä postaus on pyhitetty vain ja ainoastaan ruoalle (ja hyville drinksuille). Rakastan erilaisia ravintoloita ja kahviloita, ja tämän takia myös Maltalla tuli käytyä muutamassa eri paikassa. Tänään haluan jakaa osan niistä kahviloista, ravintoloista ja drinkkibaareista joita mä itse suosittelisin jokaista Maltalla asuvaa ja siellä vierailevaa kokeilemaan. Mukaan mahtuu yksi halvempi kahvila, kalliimpi Michelin Star ravintola sekä muutama muu mulle tärkeäksi tullut paikka. 

Mitään järjestystä en viitsi näille laittaa sillä kahvilaa ja hienoa ravintolaa on vaikea alkaa vertailemaan. Kaikista mulla ei oo valitettavasti kuvia, mutta eiköhän me näillä pärjätä. 🙂 Ja hei kertokaa mulle myös teidän lemppareita. Saan ehkä jotain uutta testattavaa seuraavalle reissulle. 

// 

Aaand surprise, this time I’m also going to write in English. So today I want to list all of my favourite restaurants, cafes and drink bars in Malta. There’s not gonna be any order because it’s very hard to compare a fancy restaurant to a normal cafe so I’m just going to list all of them below. Hope you will get some tips if you need any. Also, please tell me all your favourites so I will know where to eat next time when I visit Malta.  

59 Republic

Mun poikaystävä vei mut tänne syömään mun synttäreinä ja tää paikka vei mun sydämen ihan täysin. Tämä vähän hienompi ravintola sijaitsee Vallettassa mikä on mun mielestä ihan paras sijainti romanttiselle illalliselle. 59 Republicissa ei ollut ainoastaan taivaallista ruokaa vaan myös kiva tunnelma ja aivan ihana henkilökunta. Lisää voit lukea mun kesäkuun synttäripostauksesta.

// 

59 Republic is located in Valletta and in my opinion it’s the best location for romantic dinners. My boyfriend took me to this restaurant on my birthday and it really took my breath away with the nice location, lovely staff and of course with the delicious food. 

Crudo Cafe Malta

Cafe Crudo

Cafe Crudo on ollut mun go-to kahvila jo useamman vuoden ajan, ja sieltä saa kyllä aina parhaat kahvit, smoothiet ja aamiaiset ottaen huomioon kuinka halpa tää paikka on. Palvelu saattaa olla joskus aika hidasta, mutta henkilökunta on silti jotenkin ihana niin tämä annettakoon anteeksi.

//


Cafe Crudo has been my go-to cafe for a couple of years now. They offer the best coffees, smoothies and breakfast and the prices here are insanely low. The service might be a bit slow sometimes but this is always forgiven because of the friendly and lovely staff.

Noni

Noni on ehkä mun elämäni hienoimmista ravintolakokemuksista. Vein mun poikaystävän tänne syömään hänen syntymäpäivänänsä, otettiin koko tasting menu sekä ruoalle että viinille ja koko kokemus oli kyllä aivan uskomaton. Nonissa illallistaminen oli mun ensimmäinen Michelin Star -kokemus ikinä, mikä teki siitä varmasti mieleenpainuvamman. Hinta oli kyllä korkea mutta kyllä tällaisista ihanista illoista sietää maksaakin. 🙂 

// 

Noni is definitely one of the best restaurant experiences I have ever had. I took my boyfriend here on his birthday, we took the whole tasting menu for both food and wine and the whole experience was unreal. It might be because this was my first Michelin Star experience of my life. It was quite pricy but for this kind of experiences I could pay whatever whenever. 🙂

Salumeria Gardens

Salumeria on aika uusi ravintola ihan St Julianssin sydämessä, mikä on mun mielestä yksi kivoimmista ja kauneimmista lokaatioista. Kyseessä on puutarhamainen pizzeria, jossa saa ensinnäkin ihan sairaan hyvää pizzaa sekä siihen kylkeen halpoja drinkkejä. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

//

Salumeria Gardens is quite new restaurant in the heart of St Julians and this restaurant has definitely on of the best locations of all the places in Malta. Salumeria is pizzeria where you can sit near the garden and have also super cheap drinks. I truly recommend!

Black Sheep

Black Sheep oli yksi mun lemppari paikoista pari vuotta sitten, mutta nyt se alkaa olla ehkä hieman nähty. Voin kuitenkin edelleen suositella sitä, sillä tämä Sliemassa sijaitseva ravintola tarjoaa mun mielestä yhdet saaren parhaimmat drinkit. Black Sheep on loistava paikka suunnata Happy Hour -drinksuille ja cheese plattereille!

//

Black Sheep was one of my favourites a couple years ago but nowadays I think I’m a bit tired of it. However I can still definitely recommend it because I think this restaurant has on of the best drinks in Malta. If you ever go to Malta and you are looking for happy hour drinks and maybe for a cheese platter, this is the one!

Muita mun lempparipaikkoja Maltalla / More of my favourites in Malta:

 • Novi
 • Kuya
 • Taproom
 • Temptasian
 • Chalice
 • Manakis
 • Two Buoys
 • Aki
 • Blue Elephant
 • Hammetts Gastro Bar

Apua, oon ihan sata varma että oon unohtanut tältä listalta jonkun tärkeän paikan. Toisaalta taas tuntuu että oon luetellut Maltan jokaisen ravintolan. Voi vitsit, nyt mulla tuli ehkä pikkiriikksen ikävä Maltalle, mutta ei se mitään, kyllä mä joskus sinne vielä pääsen vierailemaan. Toivottavasti suurin osa näistä paikoista kestäisi nää vaikeammat ajat. ❤️

//

I’m so sure I have forgotten something from this list but in other way it feels like I have mentioned all the restaurants in Malta haha. To be honest, while writing this post I started missing Malta a tiny little bit but that’s okay. One day I will visit Malta again. I just really hope all of these places will survive trough these difficult times. ❤️

2 kommentti

 1. Marisa says:

  Moikka, Kiitokset tästä postauksesta! Ollaan miesystäväni kanssa lähdössä kolmen viikon päästä Maltalle ja tästä listasta löytyi useampi mieleenkiintoinen omaan makuun sopiva ravintola, niitä drinksuja unohtamatta. 🙂 Pitää yrittää valikoida muutama mieluisin. Black Sheep on ensimmäisenä listalla, koska se on lähinnä majoituspaikkaamme. Vinkkaa ihmeessä, jos tämän listan ulkopuolelta tulee mieleen vielä jotain, lähinnä Gzira-Sliema alueelta! Tarkoitus toki liikkua muuallakin, mutta olisi hyvä olla hihassa niitä lähipaikkoja, jos ei kauemmas jaksa lähteä muun ohjelman lomassa ja jossa voi käydä ilman julkisia kulkuneuvoja. Kaikki hyvät Maltan vinkit otetaan vastaan! 🙂

  1. Marjut says:

   Moimoi! Ihana kuulla, että tästä postauksesta oli apua! Gzira-Sliema alueelta löytyy kyllä todella monia erilaisia ravintoloita ja drinkkipaikkoja. Juurikin Black Sheep, Novi, Temptasian ja Hammett’s on mun omia lemppareita.

   Tuosta Maltalla liikkumisesta, suosittelen lataamaan Bolt-sovelluksen (taksi), tai jos uskallatte itse ajaa, Maltalla on saatavilla Go To -sovellus jossa voi vuokrata autoja ja skoottereita tosi nopeasti ja halvalla 🙂 Bussillakin toki pääsee aika paljon liikkumaan juurikin Vallettaan ja St Julianssiin päin.

   Ihanaa lomaa teille <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *