Lifestyle Motivaatio

10 inspiroivaa kysymystä

Keräsin muutaman kysymyksen, jotka on alunperin tarkoitettu päiväkirjan kirjoittamiseen ja ”itseensä” tutustumiseen. Halusin kuitenkin kirjoittaa paperin sijaan kysymykset ja vastaukset tänne blogin puolelle, sillä mun mielestä tää on täydellinen keino kertoa musta teille erilaisia faktoja ja pääsette tutustumaan muhun enemmän. Lisäksi näitä on mukava kirjottaa, sillä on kiva huomata että missä haluaisi kehittyä, mitä välttää pitääkseen oman mielenrauhan ja ennen kaikkea sen, mihin haluaisi tulevaisuudessa tähdätä.

Muista kysyä itseltäsi myös samat kysymykset ja kirjoittaa vastaukset ylös!

Mikä on kaikkien aikojen suosikkikirjasi ja miksi?

Mä en oo lukenut ihan älyttömän montaa kirjaa, koska oon innostunut lukemisesta vasta tässä parin vuoden sisällä. Tähän mennessä mun ehdoton lemppari on kyllä ollut Jay Shettyn Elä kuin munkki. Oon tykännyt kuunnella myös Jayn podcastia ja tää kirja oli kyllä mun mielestä silmiä avaava lukukokemus. Rakastan kirjoja jotka inspiroi ja vaikuttaa elämään jotenkin, ja tää kirja teki kyllä molempia. Luin kirjan Bookbeatista mutta aion ostaa sen jossain vaiheessa omaan kirjahyllyyn. Toisena lempparina voin sanoa Napoleon Hillin Think and Grow Rich, jonka luin aivan äskettäin. Tekisi mieli lukea se samantien uudelleen!

Mitä tapoja haluaisit itsessäsi muuttaa?

Kaikkia ärsyttävimpiä tapoja ei itsessä välttämättä edes huomaa, mutta löytyyhän näitä silti muutama. Mulla on tapana valittaa mun vaivoista todella paljon, jonka uskon olevan yksi syy siihen, että miksi ne vaivat vain välillä pahenevat. Oon varmasti osittain luulotautinen, ja mulla on joskus tapana myös ajatella pahinta. Näitä oon tosissani koittanut vähentää, mutta siinä on vielä paljon tekemistä.

Mitä uutta haluaisit oppia?

Haluaisin oppia monia erilaisia asioita. Haluaisin esimerkiksi oppia soittamaan kitaraa, pelaamaan tennistä, koodaaamaan ja valokuvaamaan. Haluaisin oppia paljon terveydestä, ravinnosta, mindfullnesista ja treenaamisesta. Haluaisin oppia puhumaan sujuvaa ruotsia ja tanssimaan lattareita. Haluaisin oppia myös leipomaan. Voisin listata näitä satoja, mutta jätetään tää nyt tähän.

Listaa 3 harrastusta jotka haluaisit aloittaa

Edellistä vastausta jatkaakseni voisin aloittaa mistä tahansa harrastuksen. Mutta mua kiinnostaisi varmaan eniten aloittaa harrastuksena tanssi, valokuvaus ja leipominen! Toivon että saan toteutettua tanssiharrastuksen viimeistään kun muutetaan Göteborgiin, mutta valokuvauksen ja leipomisen voisin toisaalta aloittaa jo samantien. Ehkä kokeilen leipoa jotain jo tänä viikonloppuna!

Kuka inspiroi sinua ja miksi?

Mun koko perhe inspiroi mua jollain tasolla, varsinkin mun äiti. Jos kuitenkin katsotaan ns ”julkisuuden henkilöitä” tai sellaisia ihmisiä joita en itse tunne, haluaisin mainita ainakin Lana Del Reyn ja Audrey Leightonin.

Lana Del Rey on ollut mun inspiraationlähde aina mun kouluajoista saakka. Pidän Lanan musiikista, tyylistä ja kirjoittamisesta. Audreyta oon seurannut instagramissa jo muutaman vuoden ajan, ja mua inspiroi tosi paljon Audreyn mielipiteet, kirjoitukset, kuvat ja ennen kaikkea hänen asenteensa. Musta tuntuu että näiden molempien naisten tyyli on tosi lähellä toisiaan, ja osaan jotenkin myös samaistua heihin.

Mikä tekee sinut vihaiseksi ja ärsyyntyneeksi, ja miksi?

Mua on tosi hankala saada vihaiseksi tai ärsyyntyneeksi. Yleensä mua kuitenkin ärsyttää tosi paljon negatiiviset ja huonotuuliset ihmiset, jotka koittaa vetää mua myös alas niiden huonoon fiilikseen. Pidän itseäni todella empaattisena ihmisenä, joten muhun vaikuttaa suuresti muiden ihmisten tunteet. Jos nyt kuitenkin mennään vielä pintaa syvemmälle, mut saa myös vihaiseksi ihmisten ilkeys, ylimielisyys ja ajattelemattomuus. Lisäksi tietenkin muiden ihmisten satuttaminen myös fyysisesti.

Listaa 5 piirrettä joita arvostat ihmisessä

Eniten arvostan ehdottomasti empatiaa ja sitä, että toinen ihminen arvostaa muita ihmisiä. Lisäksi arvostan kunnianhimoa, joka näkyy muun muassa elämänhallinnassa ja arvostuksessa elämää kohtaan. Tykkään puheliaista ihmisistä, mutta mun kiinnostus laskee helposti jos joku on ”liian” esillä ja haluaa olla aina keskipiste. Mua piristää myös tosi paljon muiden ihmisten positiivinen elämänasenne sekä se, että osaa unelmoida suuresti.

Kuinka olet muuttunut 2 vuoden aikana?

Mä oon muuttunut mielestäni tosi paljon parin vuoden aikana. Musta tuntuu että oon kasvanut tosi paljon henkisesti, ja joskus mietin että parin vuoden takainen minä on ollut melkein aivan erilainen ihminen mikä oon tänä päivänä. En nyt sanoisi että mun persoonallisuus on mitenkään muuttunut, mutta oon koittanut ”kehittää” itseäni parempaan suuntaan, ja se on mun mielestä tuottanut aika paljon tulosta. Oon paljon itsevarmempi kuin ennen, elän 100% sellaista elämää mitä mä haluan ja oon vähentänyt sellaisia ihmisiä ja tapoja mun elämässä jotka ei oo ollut mulle hyväksi. Tekemistä silti vielä on, mutta katsotaan miltä näyttää taas parin vuoden päästä!

Mikä on yksi lyhyen aikavälin tavoitteesi?

Lyhyen ajan tavoitteeksi sanon ehdottomasti sen, että haluan päästä eroon mun selkäkivuista. Tää vaatii paljon keskittymistä mun ryhtiin, paljon venyttelyä ja useita fyssarikäyntejä. Tähän voisi sisällyttää myös sen, että mun tavoitteena rakentaa voimaa mun keskikroppaan, mikä auttaa hyvän ryhdin pitämistä tulevaisuudessa. En aio jäädä enää valittamaan vaan teen asialle jotain, koska se on mahdollista 🙂

Entä mikä on pitkän aikavälin tavoitteesi?

Pidemmällä ajalla haluaisin kovasti keksiä sen, että mitä haluaisin tehdä tulevaisuudessa. Haluaisin löytää sellaisen alan, joka kiinnostaisi mua tosi paljon ja haluaisin tehdä ehkä töitä sen parissa. Luotan kuitenkin siihen, että aika näyttää missä mun pitäisi olla muutaman vuoden päästä. Tässä välissä aion kuitenkin kokeilla monia erilaisia juttuja, jotka voisivat auttaa mua löytämään sen oman jutun paljon nopeammin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *