Asut & Tyyli Elämä ulkomailla Lifestyle

Hei helmikuu

Toivottavasti teillä on alkanut helmikuu hyvin. ❤️

Mun on pakko sanoa, että mun vuosi 2021 on lähtenyt tosi hyvin käyntiin. Olin koko tammikuun ajan tosi inspiroitunut ja mulla on ollut kokoajan tosi hyvä olo maailman tilanteesta huolimatta. Välillä tietenkin tuntuu että seinät meinaa alkaa kaatumaan päälle kun tätä korona-aikaa on jatkunut jo näin kauan, mutta ihanan aurinkoiset päivät, keväinen lintujen laulu sekä rokotusten alkaminen on saanut valoa näkymään tunnelin päässä.

Oon saanut treenit hyvin käyntiin, oon syönyt koko tammikuun terveellisemmin kuin yleensä ja viettänyt siinä lomassa tipatonta tammikuuta. On ollut tosi positiivista huomata, kuinka paljon oikein saa aikaiseksi kun jättää ne edellisen illan viinilasit kokonaan pois (mulla kun tulee darra jo parin lasin jälkeen). Oon myös yrittänyt parannella mun aamurutiineja, ja oon koittanut laittaa herätyksen soimaan hieman aikaisemmin joka viikko. Tänä aamuna heräsin jo 7 aikaan ilman herätyskelloa, ja näin mulla oli aiempaa enemmän vähän omaa aikaa ennen töiden alkua. Suosittelen niiiiiin paljon mikäli aikaisemmin herääminen on vain mahdollista!

Tammikuu sisälsi siis töiden lisäksi paljon aurinkoisista keleistä nauttimista, treenaamista joogan ja cardion muodossa, viikoittaisia ruotsintunteja sekä tietenkin kotona oleskelua. Arki on lähtenyt rullaamaan tosi hyvin ja tuntuu että erilaiset rutiinit saa ajan lentämään vähän liiankin nopeasti. Tuntuuko teistäkin että aika menee aivan liian vikkelästi, ja kaikki tuntuu lähinnä samalta, ehkä jopa hieman tylsältä vaikka asiat onkin periaatteessa hyvin? Toivottavasti voitetaan pian tää pandemia ja päästään nauttimaan niistä elämää rikastuttavista kohokohdista kuten ystävien ja muiden rakkaiden näkemisestä, erilaisista tapahtumista ja matkustamisesta.

Mun helmikuun suunnitelmiin ei kuulu sen ihmeempiä. Koitan jatkaa samaa rataa niin töissä kuin treenien parissa, ja terveelliset viikkoateriat taitaa myös olla jäädäkseen. Mun tavoitteena on vähän boostata mun ruotsin opettelua, ja koitan haastaa itseäni puhumaan niin paljon kuin vain pystyn. Mun poikaystävä löysi mulle myös muutaman Harry Potterin ruotsiksi, joiden ensimmäistä osaa luen tällä hetkellä. Musta on jotenkin uskomatonta kuinka hyvin kaikki kieliopit on palautunut mun mieleen ja kuinka paljon oon kehittynyt. Ensimmäisellä vierailukerralla en ymmärtänyt muiden puheesta miltei mitään, mutta tänä päivänä voin helposti seurata muiden keskustelua. Puhe ei tule vielä yhtä helposti, mutta luotan siihen että se paranee kunhan vain uskallan avata suuni joka kerta kun siihen on mahdollisuus!

Tällä kertaa halusinkin höpistä pelkkiä kuulumisia. Palaillaan ensi kerralla sitten taas erilaisten aiheiden parissa. ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *