Tuotearvostelut

Kokemuksia Womensbestistä

Moni pidempiaikainen lukija saattaa tietää, että oon vannonut Womensbestin nimeen jo parin vuoden ajan. Proteiinijauheen lisäksi mun miltei kaikki treenivaatteet on heiltä, ja siksi ajattelin että mulla ei ole mitään syytä olla kirjoittamatta heistä pientä arvostelua omien kokemusten pohjalta. Tässä postauksessa kerron rehellisen mielipiteen kaikista niistä tuotteista jotka oon tilannut, ja mikäli sua kiinnostaa Womensbestin treenivaatteet tai lisäravinteet, suosittelen lukemaan koko postauksen.

Haluan myös sanoa tähän alkuun että tämä ei ole mainos enkä ole saanut minkäänlaista alennusta tuotteista tätä postausta varten. Womensbestillä on kuitenkin ‘’Refer a friend’’ -kampanja, jonka koodin laitan tuonne alle jos haluatte tilata sen kautta ja saada 10€ alennusta tilauksestanne. En saa siitä mitään, ainoastaan lisää pisteitä mun tilille ja ehkäpä alennusta mun seuraavasta tilauksesta. Tätä koodia voi jakaa jokainen, joka on luonut oman tilin Womensbestin sivustolle.

Womensbest lisäravinteet

Aloitetaan lisäravinteista. Mä oon tilannut Womensbestiltä muun muassa proteiinijauhoa eri mauissa, BCAA:ta, proteiinipatukoita, suklaata ja keksejä. Tykkään hirveästi Womensbestin brändistä ja kaikki pakkaukset on tosi söpöjä mikä tekee niistä vielä houkuttelevampia.

En missään nimessä usko siihen että lisäravinteet olisi välttämättömiä treenauksen yhteydessä. Niitä on vain kiva pitää tukena ja niillä saa myös vähän vaihtelua omaan ruokavalioon. Itse käytän proteiinia lähinnä mun aamupuurossa, mikä tekee siitä täyttävämpää ja ennen kaikkea paremman makuista!

Proteiinijauhe

Mun go-to maku protskusta on aina ollut salted caramel. Smoothieen tilasin puolestaan vaniljan makuista proteiinijauhetta, mikä oli myös yks mun lemppareista. Mua kuitenkin meinaa turvottaa perinteinen proteiinijauhe, ja mun maha ei kestä yhtään jos juon sitä pelkästään esimerkiksi veden tai maidon kanssa. Tämän takia otan aina proteiinijauheen mun aamupuuron kanssa, tai sitten puolestaan smoothiessa. Viime tilauksessa halusin kokeilla vegaanista proteiinijauhetta, ja laitoin tilaukseen kaksi eri makua, suklaan ja vaniljan. Mulle tuli aika järkytyksenä että miten kamalalta ne aluksi maistuivat perinteiseen verrattuna, mutta yllätyin kuitenkin kuinka nopeasti siihen makuun totuin. Nyt mun lemppariateria päivässä on se, kun syön mun aamupuuron tavallisesti vaniljan makuisella vegaanijauheella, banaanilla, kanelilla ja kauramaidolla. NAM.

BCAA

Womensbestin BCAA on lähtenyt mulla myös tilaukseen pari kertaa ihan vain kokeilumielessä. Mun lempparimaku oli ehdottomasti Fruit Fusion ja toinen lemppari oli Passion Mango. Tilasin kerran yhden BCAA Aminon kofeiinilla, mutta eihän se tietenkään mulle sopinut mun vatsaongelmien takia. Mun työkaveri kuitenkin testasi sitä multa ja sanoi treenin sujuvan niin paljon tehokkaammin kuin aikaisemmin.

Näitä mä en oo kuitenkaan enää tilannut, koska ne tuntuu ehkä hieman ‘’turhilta’’ omaan makuun. Voin kuitenkin suositella jos haluaa kokeilla jotain erilaista ja saada ehkä vähän energiaa ennen treeniä.

Proteiinipatukat ja muut

Lisäksi oon tilannut proteiinipatukoita maussa Peanut Butter Caramel Crunch, suklaakeksejä (jotka maistui todella oudolta), sekä suklaalevyn. Nää kaikki oli ihan ok lukuunottamatta keksejä, mutta pakko myöntää että tykkään paljon enemmän esimerkiksi Nicksin ja Barabellin proteiinipatukoista. Suklaa meni niin kuin suklaa mulla menee aina, mutta maistuihan sen luonnollisesti tosi erilaiselta normaaliin suklaaseen verrattuna. Ehkä vähän ‘’ilmalta’’.

Womensbest treenivaatteet – Power mallisto

Sitten vielä treenivaatteisiin, joihin mä oon ollut todella tyytyväinen. Mulla on trikoot ja urheilutopit neljässä eri värissä, ja lisäksi mulla on pitkähihaiset vielä vihreänä ja nudena. Mun mielestä jokainen kappale on ollut laadultaan tosi hyvä, napakka ja ‘’pesunkestävä’’, ja niiden hyvä laatu mutta halvempi hinta on ollut syy siihen, että miksi mä oon aina päätynyt tilaamaan samaa mallia vuodesta toiseen. Viime kesänä ostin myös shortsit kahdessa eri värissä, jotka oli kieltämättä pelastus Maltan helteeseen!

Mun mielestä Womensbestin trikoissa on parasta se, että ne on korkeavyötäröiset, ne ei näy läpi ja niihin ei tule sitä hyvin tuttua cameltoe -efektiä. Ne ei tipu vaikka juoksisi tai tanssisi, ja aivan kuin sanoin, väri pysyy hyvänä vaikka niitä joutuukin pesemään aina tasaisin väliajoin. Ja kun värejä on ehtinyt kertymään montaa eri sorttia, niitä on kiva sekoitella ja yhdistellä keskenään.

Vaikka hehkutankin näitä treenivaatteita jatkuvasti, ei nämäkään yksilöt mitään täydellisyyksiä ole. Logot saattaa lähteä hieman kulumaan, mutta mä en oo jaksanut välittää siitä. Yksi miinus on myös urheilutoppien toppaukset, jotka on mennyt mulla aika huonoon kuntoon kun oon ollut laiska ja pessyt niitä myös koneessa (josta saan toki syyttää vain itseäni). Ainiin, mun mustat trikoot kerää älyttömästi karvaa mikä saa mut joskus raivon partaalle. Mutta tämäkin ongelma on pienellä tarrarullailulla korjattu!

Mä käytän kaikista legginsseistä, topeista ja pitkähihaisista kokoa S. Tuo pitkähihaisen S-malli on mun makuun ehkä hieman tiukka, että jos vielä joskus tilaan samanlaisia otan sen luultavasti koon suurempana.

PLUSSAA

Edullinen hinta
Useita eri värejä
Ei näy läpi (squat proof)
Kestää perinteisen pesun
Korkeavyötäröiset
Tiheät alennusmyynnit

MIINUSTA

Huonolaatuiset toppaukset
Mustat trikoot kerää karvaa
Logot saattaa kulua pois

Ostoslistalla väriä kokoelmaan

Jos mä ihastun johonkin merkkiin, mun tosi hankalaa kokeilla mitään uutta. Womensbest tulee pysymään mun lempparina varmasti vielä pitkään, vaikka koitan tosin pitää itseni kurissa ja olla tilaamatta enää uusia, samanlaisia treenivaatteita jo mun melko suureen kokoelmaan. Jos jollain palkitsisin itseni tulevaisuudessa, olisi se varmasti joku kokonaisuus jossain kirkkaassa värissä, kuten turkoosina tai kirkkaanpunaisena.

Mä oon yrittänyt itseasiassa lähteä kokeilemaan vähän muita treenivaatteita, ja muutama päivä sitten mulla lähti tilaukseen Gymsharkilta muutama kiva juttu. Voin tehdä näistä sitten postauksen erikseen ja vertailla legginssien laatua ja istuvuutta.

Toivottavasti tästä oli apua jollekin ja kysymykset on aina tervetulleita. ❤️ Jos oot harkinnut tilata joko lisäravinteita tai treenivaatteita, tästä linkistä saat 10€ alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *