Lifestyle

Kuvia kameranrullasta

Moi kaikki ja ihanaa sunnuntaita. Toivottavasti teidän viikonloppu on ollut rentouttava. <3

Mun viikonloppu on ollut itseasiassa tosi kiva. Perjantaina vietin vähän omaa aikaa kun mun poikaystävä oli muuttoapuna kaverilleen. Käytin tilaisuuden hyväksi ja katsoin kaikki neljä jaksoa temppareita ja söin kokonaisen levyn Maraboun popparisuklaata (mikä ei muuten edes oo niin hyvää mitä hehkutetaan). Lauantaina käytiin etsimässä mulle uusia housuja ja poikettiin siinä samalla Gästiksessä lounaalla. Käytiin myös ostamassa Systemistä vähän kuohuvaa kun haluttiin juhlia tämän kämpän vuokrasopparin jatkumista. Ilta menikin sitten sekä Suomen UMK:ta että Ruotsin Melodifestivaalia katsellessa. Ah, tää on kyllä niin parasta aikaa vuodesta.

Tänään ollaankin vain nautittu auringosta, noin 6 asteen lämpötilasta ja ulkoilmasta ylipäätänsä. Mun mielestä on jotenkin hassua asua näin ”etelässä”, sillä tää keli tuntuu aivan joltain Suomen loppukeväältä kun lumet on sulanut pois, linnut laulelee ja aurinko lämmittää kivasti. Nautin kyllä niin paljon.

Mun pitäisi lähteä tässä kohta puoliin treenailemaan, mutta ajattelin tulla julkaisemaan muutamia kuvia mun kameranrullasta. Mä itse tykkään tälläsistä arkisista postauksista ja sen takia haluaisin tehdä näitä ehkä vielä useammin. Mitä mieltä te ootte?

Tämän halusin laittaa tähän ihan vain sen takia, kun oon jotenkin tosi tyytyväinen tällä hetkellä mun hiuksiin. Oon saanut ne vihdoin kasvatettua siihen mittaan josta tykkään, ja tykkään myös paljon mun omasta väristä. Ajattelin kuitenkin käydä jossain vaiheessa lisäämässä vähän raitoja että niihin tulisi vähän elävyyttä.

Mun ikivanhan kameran laturi katosi hieman yli vuosi sitten kun lähdettiin takaisin Maltalle. Nyt se vihdoin ja viimein löytyi, ja pääsin lataamaan mun kameran akun ja testailemaan vieläkö mun kamera osaa hoitaa hommansa. Oon ehkä hieman ruosteessa mun kuvaustaitojen kanssa, mutta on ollut kyllä tosi kiva kuvailla ja testailla sitä ylipäätänsä. Ajattelin kuitenkin jossain vaiheessa investoida hieman pienempään järkkäriiin kunhan vain rahatilanne sen sallii.

Käytiin pari viikkoa sitten aivan ihanassa leipomossa aamupalalla tässä ihan meidän lähistöllä. Kävin itseasiassa hakemassa meille tuollaiset laskiaispullat vielä laskiaistiistaina ja herranjestas kun siitä onkin kauan kun oon tuollaisen syönyt. Maistui kyllä taivaalliselta.

Oon onnellinen että täällä on salit auki ja pääsee aina lounaan aikoihin treenailemaan. Mä en edelleenkään pysty tehdä salitreenejä, mutta käyn välillä tekemässä cardiota, venyttelemässä ja ihan vain liikuttamassa mun kroppaa ettei mene koko päivä istumiseksi. Oon kyllä tyytyväinen että oon keskittynyt enemmän vain cardioon ja joogaan, sillä mulla on ollut tosi hyvä olo sisäisesti koko tämän vuoden ajan ja paino on pudonnut hyvällä tavalla. Ihanaa kun ei turvota ja housut mahtuu jalkaan 😀

Mulla on jotenkin sellainen kutina että oon maininnut tästä jo aiemmin blogissa, mutta eipä sillä väliä. Tästä on kyllä jo aikaa, mutta muutamia viikkoja sitten käytiin Lilla Napolissa, pikkuruisessa pizzeriassa tässä Varbergin lähistöllä, joka on heittämällä paras pizzeria missä oon koskaan käynyt.

Hehkutan vielä hieman tätä salia jossai käyn. Kyseessä on Nordic Wellnessin sali, kaikki on upouutta ja maksan kuukauden jäsenyydestä vain 400 kruunua. Voi kuulostaa teistä normaalilta, mutta Maltan superkalliiseen salikulttuuriin verrattuna oon aivan ihmeissäni.

Vasemmalla näette mun go-to lounaan, johon en varmasti koskaan kyllästy. Paahtoleipää, avokadoa sitruunapippurilla, kirsikkatomaatteja, ripaus oliiviöljyä ja paistettu kananmuna.

Oikealla on puolestaan mun yksi miljoonista selfieistä, mutta halusin laittaa tän tuon äidin tekemän paidan takia. Rakastan tota väriä, se on niin lämmin ja fakta että mami on tehnyt sen mulle tuo sille vielä kaiken lisäksi tunnearvoa. Aina kun on koti-ikävä voin vetästä tuon päälle <3

Musta tuntuu että pukeudun nykyään aina mustaan. Mulla oli nuorempana AINA jotain värikästä päällä ja pinkki oli mun ehdoton lemppari. Tänä päivänä oon ehkä hieman tylsä, mutta mun mielestä mustat asut näyttää vaan ihan sairaan kivalta. Onneks mulla on sentään tuo vaaleanpunainen huivi tuomassa väriä.

Toivottavasti tykkäsitte tällä kertaa tämän tyyppisestä postauksesta. Ihanaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa teille! ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *