Lifestyle

Asioita joita et välttämättä tiedä musta

Ajattelin tulla julkaisemaan vähän tuoreita kuvia ja rustailemaan siinä samalla muutaman random faktan itsestäni. Koitin keksiä sellaisia juttuja joita ette oo välttämättä multa vielä aikaisemmin kuullut. Toivottavasti tykkäätte ja kertokaa jos voitte samaistua!

Kävin muuten eilen vähän ostoksilla ja sain pikkuisen täytettä mun vaatekaappiin muutamalla vaatekappaleella. Ostin esimerkiksi tuon ihanan takin Ginasta ja löysin Bik Bokista leveälahkeiset legginssit pitkän metsästyksen jälkeen. Mukaan lähti myös valkoinen over sized kauluspaita sekä yksi vähän nätimpi paita, josta laitan kuvaa ensi postauksessa!

Pidemmittä puheitta, siirrytään niihin faktoihin!

Rakastan motivaatio-podcasteja ja self-help kirjoja. Mun go-to podi on Rob Dialin The Mindset Mentor sillä mulla tulee joka jakson jälkeen aina tosi inspiroitunut fiilis. Tuntuu että kirjojen lukeminen ja erilaisten podien kuunteleminen on muovannut mun ajatusmaailmaa positiivisesti ja koen olevani ns. onnellisempi ja vähemmän ahdistuneempi kuin ennen.

Kuunteletko sä samantyyppisiä podeja? Mikä on sun lemppari?

Jos biisissä on jotain etnistä, se yleensä iskee muhun samantien. Rakastan esimerkiksi melodisempaa house-musiikkia johon on sekoitettu mukaan jokin etninen soitin. Mun lemppareita on muun muassa Ash, Mahmut Orhan ja monet muut samantyyppiset dj:t.

Mä en pysty nukkumaan selälleen koska näen aina silloin painajaisia. Saan myös silloin tällöin unihalvauksia/ pelottavia selkounia, ja ne tulee yleensä silloin jos oon nukahtanut selälleen. Sanotaan että selällään nukkuvan on aika normaalia nähdä painajaisia, mutta mun mielestä on tosi mielenkiintoista että miksi ne painajaiset hiipii uneen juuri silloin. Ootteko kokenut vastaavaa?

Oon tosi huono poseeraamaan jos joku muu ottaa musta kuvia. Tämän takia tykkään eniten kuvailla kun oon yksin kotona ja silloin kuvat onnistuu mun mielestä melkeinpä parhaiten. Olisi ihanaa jos jonain päivänä voisin olla vähän luontevampi myös jonkun muun kameran edessä.

Tähän liittyen voisin myös sanoa, että mä en osaa puhua videokameralle ja tää on yksi syy miksen koskaan laita videoita mun stooreihin. Oon joskus koittanut kuvata itseäni ja mun aivot tyhjenee kaikesta informaatiosta sillä sekunilla kun laitan nauhoituksen päälle. Ehkä sekin alkaisi onnistumaan pienellä harjoituksella, mutta katsotaan sitä sitten jonain päivänä!

Mä voin valehtelematta sanoa, että mulla ei oo miltei koskaan tylsää jos joudun olla yksin. Rakastan omaa aikaa ja mun mielestä mun persoonallisuus myös vaatii sitä. Tykkään esimerkiksi lukea, kirjoitella päiväkirjaa, katsella hömppäsarjoja ja kuvailla. Tottakai rakastan viettää aikaa mun poikaystävän kanssa, mutta mun mielestä suhteessa on niin tärkeää saada olla myös yksin ja tehdä niitä omia juttuja.

Kiitos kun luit ja ihanaa sunnuntaita. ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *