Tuotearvostelut

Garnier Respons Solid palashampoo kokemuksia

*Tuotteet saatu

*Postaus sisältää mainoslinkin

Sain pari kuukautta sitten testiin Garnierin Respons Solid Shampoo -tuotteita, josta julkaisinkin jo yhden postauksen instagramin puolelle. Kyseessä on siis Garnierin palashampoo, jota voisi sanoa ympäristöystävällisemmäksi vaihtoehdoksi sen pienen pahvipakkauksen ja riittoisuuden ansiosta. Yksi Garnierin shampoopala vastaa kahta pullollista muoviin pakattua shampoota.

Tähän Instagram-yhteistyöhön ei sisältynyt blogipostausta, mutta ajattelin kirjoittaa silti pienimuotoisen (ja rehellisen) arvostelun tuotteesta jos joku haluaa kuulla siitä enemmän. Haluan aina jakaa teille mahdollisimman paljon tietoa eri asioista ja tuotteista joita oon päässyt testaamaan – olipa sitten kyseessä yhteistyö tai ei.

Garnier Respons Solid Shampoo – ei muovijätettä

Garnier Respons Solid Shampoo on palashampoo, jonka mukana ei tule ollenkaan muovijätettä. Mua itseäni kieltämättä joskus ahdistaa se kaikki jätteen määrä, mikä erilaisista hiustenhoito – ja muista kosmetiikkatuoteista oikein syntyy. Tämän takia kiinnostuin tästä Garnierin palashampoosta ja sain niitä testiin kolmessa eri variaatiossa.

 • Ei muovijätettä
 • Tuotteita ei ole testattu eläimillä
 • Yksi versioista täysin vegaaninen
 • Ei silikonia tai säilöntäaineita

Oma palashampoo monelle eri hiustyypille

Tässä postauksessa esittelen Garnierin palashampoon kolme eri versiota kolmelle eri hiustyypille. Mulla on tällä hetkellä käytössä Honey Treasures -versio, mikä on tarkoitettu kuluneille ja haurastuneille hiuksille. Sinisessä paketissa on kookoksella ja aloe veralla varustettu palashampoo normaaleille hiuksille, ja vaaleanpunainen on kauramaitoa ja riisikermaa sisältävä shampoo, jonka pitäisi puolestaan pehmentää hiuksia. Kaikki nämä tuotteet lupailee tehdä hiuksista helpommin selvitettävät, ravitut ja pehmeät.

Respons Solid Shampoo – Honey Treasures

Keltainen paketti kannattaa napata matkaan jos on yhtään kuluneet tai haurastuneet hiukset. Tämä tuote sisältää vahvistavaa hunajaa ja suojaavaa mehiläisvahaa, joista molemmat suojaavat ja ravitsevat hiuksia.

 • Kestävällä tavalla hankittua hunajaa ja mehiläisvahaa
 • 94% kasvisperäisiä ainesosia
 • Ei sisällä silikonia eikä säilöntäaineita

Respons Solid Shampoo – Coco & Organic Aloe Vera

Sinisessä paketissa on ravitsevaa luomukookosöljyä ja aloe veraa sisältävä palashampoo, joka kosteuttaa hiuksia ja pesee hiuspohjan.

 • Sisältää kookosölyä
 • Kestävällä tavalla hankittua aloe veraa
 • Kasvipojaisia ravitsevia ainesosia

Respons Solid Shampoo – Oat Milk Delicacy

Vaaleanpunaisessa paketissa oleva palashampoo on tarkoitettu hennoille hiuksille. Se sisältää kauramaitoa ja riisikermaa, joiden koostumus kosteuttaa ja pesee hiukset hellävaraisesti.

 • Vegaaninen (ei eläinperäisiä ainesosia tai sivutuotteita)
 • 94% kasvisperäisiä ainesosia
 • Ei sisällä silikonia eikä säilöntäaineita

Helposti levittyvä koostumus

Mun on pakko myöntää että olin aluksi tosi skeptinen palashampoosta ja siitä, että kuinka se voi edes toimia. Mä en voi itse sietää esimerkiksi palasaippuaa, koska sitä on mun mielestä tosi inhottavaa käyttää. Se lipsuu käsistä, tuntuu epämiellyttävältä ja kaikki ne palasaippuat joita oon itse testannut, on jättänyt aika kuivan, mutta samaan aikaan myös tahmaisen tunteen käsiin käytön jälkeen.

Näin ei kuitenkaan käynyt tämän palashampoon kanssa. Ensimmäisellä kerralla palashampoon käyttö oli hieman hankalaa, koska en oikein osannut arvioida kuinka paljon sitä tarvitsee yhteen pesuun. Aluksi shampoo ei tuntunut vaahdottuvan, mutta muutaman sekunnin päästä tajusin shampoon levittyvän niin paljon paremmin kuin olin odottanut.

garnier palashampoo kokemuksia

Mulla on itsellä aika pitkät ja paksut hiukset, mikä oli myös yksi niistä syistä miksi olin tosi skeptinen tuotetta testattaessa. Tuote on kuitenkin tosi säästeliäs, eikä mun hiuksiin tarvinnut kauaa sitä edes hieroa kun sitä oli oikeastaan jo joka paikassa. Hieroin sitä kevyesti ensin päänahkaan ja sen jälkeen hieman käsiin, jonka jälkeen levitin sen kaikkialle. Ja kun lisäsin hieman vettä, vaahdottui shampoo vielä enemmän.

Shampoon huuhteleminen oli myös tosi helppoa. Se itseasiassa on suunniteltu huuhtoutumaan nopeasti pois, jotta huuhtelemiseen ei tarvitsisi käyttää niin paljon vettä. Ja kyllähän se on myönnettävä että se katosi paljon helpommin mun hiuksista kuin monet muut shampoot, joita oon tässä lähiaikoina käyttänyt.

Mistä Garnier Respons Solid Shampoota voi ostaa?

Garnier on siinä mielessä hyvä brändi, että sen tuotteita voi löytää oikeastaan mistä tahansa aina perusmarketeista verkkokauppoihin saakka. Pienen googlettelun kautta huomasin, että tuotteen hinta vaihtelee aina noin 5 eurosta 10 euroon. Kannattaa olla siis tarkkana, että mistä tuotteen tilaa/ostaa. 🙂

Hyvä mutta voimakas tuoksu

Jos joku mua vähän häiritsi näissä tuotteissa, oli niiden voimakas tuoksu. Tykkään kyllä ihanista tuoksuista, mutta oon sen verran hajuherkkä että mun silmät ja kurkku reagoi jonkin verran jos jossain on liikaa hajustetta.

Se kuitenkin täytyy mainita, että tuoksu ei kuitenkaan ole niin voimakas kun palashampoo on otettu pois paketista ja sitä ei edes kunnolla enää haista kun se on otettu kunnolla käyttöön. Mutta jos oot yliherkkä voimakkaille tuoksuille, kannattaa ottaa huomioon että näissä sitä tuoksua riittää!

Mun mielipide Garnierin palashampoosta

Rehellisesti sanottuna en ennen näiden tuotteiden testaamista edes ollut noteerannut palashampoiden olemassaoloa. Oli siis kiva päästä testaamaan jotain uutta ja ympäristöystävällisempää tuotetta, johon olin vielä kaiken lisäksi tyytyväinen. Palashampoon levittäminen on helppoa, ja hiukset tuoksuu käytön jälkeen tosi hyvältä. Shampoo on ehkä hieman kuivattavampi vaihtoehto kuin aiemmin käyttämäni perinteiset shampoot, mikä johtuu kuitenkin varmasti siitä, ettei shampoot sisällä silikonia. Mun toiveet ei ollut tuotteesta kovin korkealla, mutta se yllätti mut tosi positiivisesti ja aion varmasti käyttää tätä tuotetta myös tulevaisuudessa.

Plussat ja miinukset

+ Ei muovijätettä

+ Cruelty Free

+ Helppokäyttöinen

– Todella voimakas tuoksu

Kokemattomana en kuitenkaan tiedä, että onko tämä Garnierin palashampoo sitten se paras palashampoo tämän hetken markkinoilla. Jos teillä on suositella muita palashampoita tai saippuoita, otan vinkkejä mielelläni vastaan. Olisi kiva päästä testaamaan myös muiden brändien versioita. 🙂

Toivottavasti tästä oli sulle apua <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *