Mun lempparit

Tämän hetken lempparit

Tänään haluan jakaa teille mun tämän hetken suosikkijuttuja, ja keräsin tähän postaukseen muutaman vaatekappaleen ja kosmetiikkatuotteen. Pidemmittä puheitta, mennään suoraan asiaan. En halua jaaritella tämän enempää!

Vaatteet

NAKD Outletistä ostettu mekko

Ostin tämän mekon noin kuukausi sitten NAKD -brändin outletista Göteborgista puoleen hintaan 25 eurolla, ja tykkään siitä niin paljon. Tuntuu että oon aina joutunut skippaamaan vähän ”paksummat” mekot edellisten vuosien aikana, koska Maltalla on ollut ihan mahdotonta käyttää liian paksuja vaatteita kuumuuden vuoksi. Tää tulee olemaan varmasti täydellinen tänne Ruotsin (ja Suomen) vähän viileämpään kesään.

(Valkoiset) over sized kauluspaidat

Joku voi varmaan huomata, että oon aivan koukussa valkoiseen – ja oon kyllä aina ollut. Tykkään käyttää mustia vaatteita, mutta mitä tulee mekkoihin ja kauluspaitoihin, mun on vaikea vastustaa valkoista väriä. Tällä hetkellä mun päällä on miltei jatkuvasti tää H&M oversized valkoinen kauluspaita, joka on ihanan rento ja tyylikäs samaan aikaan!

Maximekot vyöllä

Ostin tän perus t-paita -mekon Weekdaysta ja tykkään pitää sitä sekä ilman vyötä että vyön kanssa. Tämä kyseinen vaatekappale kuuluu tuon mun valkoisen kauluspaidan kanssa mun käytetyimpiin vaatteisiin tällä hetkellä. Mun ostoslistalla olisi vielä valkoinen maksimekko joka olisi vähän kesäisempi!

Gymsharkin Pippa Joggers

Tajusin että mulla ei oo mitään hajua, että millä nimellä näitä treenihousuja kutsutaan suomen kielellä, mutta sen tiedän, että nää on yhdet parhaimmista mitä oon ikinä omistanut. Tilasin nää housut Gymsharkilta alkuvuodesta ja oon ollut niin tyytyväinen. Nämä sekä tuntuu että näyttää hyvältä päällä, ja oon jopa ajatellut että tilaan nämä jossain vaiheessa myös toisessa värissä. Ihan parhaat!!

Kosmetiikka

The Body Shopin Hemp -huulirasva

Mä en oo aiemmin käyttänyt paljon huulirasvoja, mutta täällä kuivemmassa ilmassa niille on tullut enemmän tarvetta. Kävin pari kuukautta sitten Body Shopissa ostamassa uuden huulirasvan, ja pyysin myyjää näyttämään parhaan mahdollisen tuotteen, jota hän pystyy suosittelemaan. Hän suositteli sitten tätä ja onneksi niin! Tuo on ollut ihan mun go-to huulirasva siitä lähtien.

Dermalogican ihonhoitotuotteet

Oon ottanut tämän vuoden tavoitteeksi myös panostaa enemmän ihonhoitoon. Oon aina ollut ihonhoidossa tosi laiska, en oo oikein jaksanut ottaa selvää asioista ja en oo esimerkiksi koskaan käynyt kasvohoidossa tai muussa vastaavassa. Vuoden alussa menin yhden paikallisen kauneussalongin ihon kartoitukseen, jossa mulle suositeltiin sitten oikeat tuotteet. Päädyin testaamaan paljon hehkutetun Dermalogican tuotteita, joihin oon nyt rakastunut aivan täysin. Tällä hetkellä mulla on käytössä ainakin nämä kaksi kuvassa näkyvää tuotetta; toneri ja päivittäinen kuorinta. Lisäksi oon ottanut testiin myös muun muassa Dermalogican Water Oilin, josta voin kertoa tarkemmin kun oon testaillut sitä pidemmän aikaa.

Mun mielestä mun iho on parantunut huimasti sen jälkeen, kun aloin käyttämään omalle iholle sopivia tuotteita. Kaikille ei käy samat tuotteet, ja siksi mä suosittelen lämpimästi menemään ammattilaisen ihon kartoitukseen ja katsomaan sitten sieltä käsin että mitkä sopisi juuri sille omalle iholle. 🙂 Mutta nämä kaksi oon todennut itselleni toimivaksi!

Garnierin palashampoo

Valitsin tämän hetken suosikkeihin myös tämän viime postauksessa vilahtaneen Garnierin palashampoon. Shampoo oli tosi positiivinen yllätys ja ennen kaikkea todella riittoisa! Jos sua kiinnostaa tää tuote vielä enemmän, kannattaa käydä lukemassa tuo kokonainen postaus. 🙂

Zuii Organicin Tanning Lotion

Oon haaveillut tämän tuotteen testaamista niin pitkään, mutta en oo vaan saanut aikaiseksi. Pari viikkoa sitten laitoin tämän vihdoin tilaukseen, vaikkakin aika suuren etsinnän kautta sillä se oli melkein kaikkialta loppuunmyyty. Testasin sitä viime viikolla kahteen kertaan, ja tiivistettynä voin jo sanoa etten voisi olla tyytyväisempi. Kirjoitan tästä kuitenkin oman postauksen blogiin tässä lähiaikoina, joten stay tuned!

Tässä oli mun tämän hetken lempparit tällä kertaa. Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *