Lifestyle

Suomi-reissun kohokohdat ja tämän hetken suunnitelmat

Heippahei ja ihanaa kesäkuun alkua kaikille. ❤️

Tosi kiva päästä vihdoin ja viimein vähän kirjoittelemaan kuulumisia tänne blogin puolelle. Lähdin parisen viikkoa sitten Suomeen, ja tuntuu että aika on mennyt ihan tajuttoman nopeasti. Oon viettänyt aikaa täällä Ähtärissä lapsuudenkodissa, käynyt Jyväskylässä vierailemassa siskojen luona ja käytiin tuossa myös muutaman päivän vaellusreissulla kaverin kanssa. Oon tosi väsynyt tällä hetkellä mutta samaan aikaan myös tosi onnellinen. Suomi on ihana ja ihmiset täällä vielä ihanempia. On myös tosi kiva, että mulla on tässä vielä 1,5 viikkoa aikaa rauhoittua ennen kuin lähden taas seuraavaan kohteeseen, joka onkin seuraavaksi Malta.

Maltalla aion viipyä miltei pari viikkoa, ja ootan tosi innolla että pääsen näkemään mun ystävät ja työkaverit. Mun poikaystävä lähtee Maltalle myös jo mua hieman aiemmin, ja on myös tosi kiva nähdä häntäkin pitkästä aikaa ”pitkän” tauon jälkeen. Tällaiset pidemmät tauot on kieltämättä aina hieman rankkoja, mutta halusin kuitenkin olla täällä Suomessa perheen luona niin kauan kuin vain mahdollista. Mutta kyllähän se koti-ikävä sinne Ruotsiin ja poikaystävän luo on myös jo aika kova ❤️

Viime viikolla mulla oli viikon pituinen loma, jonka aikana lähdettiin käymään mun lapsuudenystävän kanssa pienellä vaelluksella Etelä-Konneveden, Salamajärven ja Rokuan kansallispuistoissa. Vaellettiin useita kymmeniä kilometrejä, nukuttiin teltassa, käytiin uimassa, kokattiin omat ruoat, juteltiin ja naurettiin. Oli aivan mahtava reissu ja haluan ehdottomasti tehdä näitä jatkossa vielä lisää!!

Mulla ei oikein ole mitään sen ihmeellisempiä suunnitelmia mun jäljellä olevalle Suomi-reissulle. Ajattelin nauttia kotona olemisesta, nähdä kavereita, viettää lisää aikaa perheen kanssa ja käydä vielä kerran vierailulla Jyväskylässä. Vaikka tää Suomi-reissun alku olikin aika hektinen ja kiireinen, nyt on kiva rauhoittua ja tehdä asioita oman jaksamisen mukaan. Haluan ainakin syödä hieman terveellisemmin ja päästä taas perus rutiineihin taas kiinni.

On se kyllä uskomatonta miten paljon täällä Suomessa tuleekaan herkuteltua. Tuntuu että jatkuvasti tekee mieli syödä jotain, olipa se sitten suklaata, jäätelöä tai mitä tahansa muuta hyvää. Oon myös löytänyt uusia Suomi-suosikkeja, joista en oo ennen hirveästi välittänyt mutta nyt en saa niistä tarpeekseni. Näistä suosikeista voisin mainita muun muassa karjalanpiirakat ja leipäjuuston!

Huomenna mulla jatkuukin työt, ja on kyllä tosi kiva palata taas arkeen. Pieni irtiotto antoi kyllä ihan omanlaista inspiraatiota tulevaan ja vaikka nyt fyysisesti väsyttääkin, henkisesti on tosi levännyt olo.

Palataan taas ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *