Lifestyle

”Vaikean” viikon kuulumiset

Oon kirjoitellut monia eri postauksia valmiiksi, mutta mulla ei oo ollut yksinkertaisesti aikaa tai valoa ottaa kuvia niitä varten. Eli ne saa vielä jäädä odottelemaan luonnoksiin. Tästä syystä ajattelin tulla kirjoittelemaan tällä kertaa ihan vain perinteisesti kuulumisia tältä viikolta – jotka ei olekaan niin positiivisia kuin yleensä.

Mä pidän itseäni tosi positiivisena ihmisenä, ja oon oikeastaan aina hyvällä päällä. En halua sanoa tätä ollakseni ärsyttävä positiivari, vaan se on vaan tosi asia. Ja koska mulla on yleensä ihan ok mieli, tuntuu että kun se paha mieli iskee, tuntuu se kahta kauheammalta.

Tällä viikolla ei siis ole tapahtunut mitään pahaa. Ihan samanlainen viikko kun aina ennenkin. Tuntuu vaan, että jostain syystä mun mieli on ollut maassa ihan jatkuvasti aina maanantaista eiliseen saakka. Itse asiassa tänään fiilis on ollut taas ihan sairaan hyvä, ja oon niin iloinen että oon vihdoin palaamassa taas ”omaksi itsekseni”.

Mun on tosi hankala sanoa, että miksi mulla on ollut tällä viikolla mieli niin maassa. Mulla on kuitenkin teoria siitä, että se on vaan yksinkertaisesti ollut kaiken yhdistelmä. Töissä on ollut stressiä, kellojen siirtämisen takia pimeyttä on pitänyt sietää vielä enemmän ja kaikki osui juuri siihen aikaan kuukaudesta kuin ei sopisi. Mulla on ollut yksinäinen olo ja ahdistanut taas ajatus siitä ettei oo löytynyt just sitä omaa juttua mitä haluaisi tehdä tulevaisuudessa. Pyhäinpävä ja siihen liittyvät, joogatunneilla käydyt meditaatiot on myös tuonut hieman surullisia tunteita pintaan.

Tuntuu, että kaikki tällä viikolla on ollut negatiivista ja mun mielestä hauskinta tässä onkin se, että mun elämässä ei tosiaankaan oo mitään vikaa. Ja kyllähän se on taas tänään iskenyt tajuntaan. Eli voisin sanoa, että suurin syyttävä sormi kohdistuu niihin kuuluisiin PMS-oireisiin.

En halua valittaa ja se ei kyllä itse asiassa oo yhtään mua. Haluan vain näyttää mun elämästä kaikkia niitä eri puolia, ei vain niitä joissa jaksan treenata ja olla motivoitunut ja inspiroitunut kaikesta mahdollisesta. Tällä viikolla ei todellakaan oo ollut mikään supermotivoitunut olo.

Vaikka mun mieli onkin ollut vähän maassa tän viikon aikana, on tässä ehtinyt tapahtua monia kivojakin juttuja. Listasin alle viikon parhaat, vaikka vaan sen takia että voin todistaa myös itse itselleni että oon marmattanut aivan turhia.

  • Lentolippujen varaus Barcelonaan ja Suomeen joulukuuksi
  • Kaverin näkeminen viinittelyn merkeissä
  • Treffit lemppariravintolassa poikaystävän kanssa
  • Uusilla, superhyvillä treenikengillä treenaaminen
  • Voimaannuttavat joogatunnit ja liikkuvuuden kehittyminen
  • Tämän postauksen kuvissa oleva ihana kirpparilta löydetty over-sized kauluspaita

Miten tää pimeyden masentavuus voi unohtua tällä tavalla joka vuosi? Vaikka oon asunut täällä jo viime vuonna samoihin aikoihin, tuli tää mulle taas jotenkin ihmeellisenä shokkina. No, kyllä tähänkin taas tottuu ja pitää vaan muistaa aina laittaa asiat tärkeysjärjestykseen. Eli kaikki on täällä tosi hyvin ja innolla odotan mitä ensi viikko tuo taas tullessaan.

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *