Tuotearvostelut

Zuii Organic kokemuksia

Osa tuotteista saatu*

Postaus sisältää affiliate linkkejä*

Zuii Organicista on tullut yksi mun käytetyimipiä kosmetiikkamerkkejä, ja oonkin testaillut monia eri tuotteita tästä kosmetiikkaperheestä. Tässä postauksessa aion kertoa mun rehellisen mielipiteen Zuii Organicin itseruskettavista sekä parista meikkituotteesta. Lisäksi löydät muutaman ennen ja jälkeen kuvan, sekä mun vinkkejä tuotteiden käyttöön. Toivottavasti joku löytää tästä vastauksen omaan kysymykseensä tai vaikka vahvistuksen ostopäätökseensä. Alapuolelta löytyvästä sisällysluettelosta voit myös hypätä suoraan siihen tuotteeseen, josta haluat tietää. Näin sun ei tarvitse lukea ihan koko postausta jos joku tuote kiinnostaa ylitse muiden!

Zuii Organicin tuotteet valmistetaan kukista

Zuii Organic on Australialainen luomusertifioitu värikosmetiikkasarja, jonka tuotteet valmistetaan pääasiassa erilaisista kukista. Mukaan mahtuu muun muassa jasmiinin ja ruusun kukkien nuppuja, kamomillan terälehtiä ja jojobaöljyä. Tuotteissa ei koskaan käytetä haitallisia kemikaaleja, lisäaineita tai täyteaineita, ja valmistusaineista 95% on luomua. Zuii Organic on 100% luonnollinen, ja kosmetiikkasarjalle on myönnetty seuraavat sertifioinnit:

 • BDIH/Cosmos
 • NASAA
 • Halal
 • Cruelty Free
 • Vegan Friendly

Zuii Organicin tuotteita voi löytää monilta eri jälleenmyyjiltä, kuten Lykolta, House of Organicilta sekä erilaisista kivijalkakaupoista kuten Ruohonjuuresta. Koitan itse aina etsiä parhaan mahdollisen hinnan, ja siksi päädyn tilaamaan omani yleensä joltain Zuii Organicin tuotteita myyvästä verkkokaupasta alennusten yhteydessä. Tähän alkuun vielä mainitsen sen, että astettain ruskettavan vartalovoiteen olen hankkinut itse, mutta muut tuotteet olen saanut testiin PR-lahjana suoraan Zuiin viralliselta maahantuojalta. Postaus sisältää myös affiliate-linkkejä, joiden kautta saan palkkioita tilauksista. Eli jos päädyt tilaamaan tuotteita tämän blogin linkkien kautta, kiitos paljon tuesta ❤️ Arvostan sitä niin paljon!

Zuii Organicin päivettävä kosteusvoide on kuulunut suosikkeihini jo pidemmän aikaa. Tilasin tuotteen ensimmäistä kertaa keväällä 2021, ja se on ollut ahkerassa käytössä aina siitä lähtien. Joku saattaa muistaa, että kosteusvoide päätyi jopa mun tämän hetken lempparit -postaukseen. Ja koska olen ollut kyseiseen tuotteesen tyytyväinen, olin tosi innoissani kun pääsin testaamaan myös muita Zuii Organicin kosmetiikkasarjaan kuuluvia tuotteita. Oon lupaillut postausta Zuii Organicin kosteusvoiteesta, ja osa on sitä varmasti odottanutkin, mutta halusin tehdä tästä mahdollisimman monipuolisen jotta se auttaisi eri tuotteista kiinnostuneita!

Zuii Organic kokemuksia

Zuii Organic itseruskettavat – Vaahto, kosteusvoide & kasvot

Zuii Organicin valikoimasta löytyy monia erilaisia tuotteita, jotka sopivat ympärivuotiseen käyttöön. Osa niistä on astettain ruskettavia, joita itse suosin niiden luonnollisemman lopputuloksen ansiosta. Tällä kertaa mulla on ollut asteittain ruskettavan vartalovoiteen lisäksi kokeilussa myös vaahto sekä asteittan ruskettava voide kasvoille.

Listasin alemmas kaikista näistä tuotteista lisäinfoa, mun omia kokemuksia sekä ennen ja jälkeen kuvat!

Zuii Organic itseruskettava vaahto kokemuksia

Zuii Organic Self Tanning Foam – Itseruskettava vaahto sävyssä Medium

Tätä Zuii organicin itseruskettavaa vaahtoa pääsin kokeilemaan ensimmäistä kertaa vasta näiden lähiviikkojen aikana. Oon testannut aiemmin vain yhtä IR-vaahtoa, joten mulla ei ole valitettavasti ihan älyttömästi vertailukohteita tälle tuotteelle. Olin ehkä myös hieman peloissani testatessani tuotetta, sillä kyseessä ei ollut enää asteittain ruskettava, vaan ihan kunnon vaahto karttaväreineen päivineen.

Olin kuitenkin positiivisesti yllättynyt. Tuotetta oli todella helppo levittää perinteisellä itseruskettavan levitykseeen käytettävällä hanskalla. Karttaväri auttoi tosi paljon, sillä nyt oli mahdollista nähdä mihin olin sitä tuotetta jo ehtinyt levittää. Ensimmäisellä kerralla annoin tuotteen vaikuttaa vain noin kolmisen tuntia, jonka jälkeen kävin suihkussa ja pesin karttavärin pois. Väriä ei jäänyt ihan älyttömästä jäljelle, mutta mun mielestä se näytti täydelliseltä päivetykseltä juuri talveen. Eli ei todellakaan liian tumma eikä liian vaalea.

Toisella kokeilukerralla annoin värin vaikuttaa maksimiajan, eli kuusi tuntia. Väristä tuli paljon syvempi, mutta ehkä omaan makuun liian tumma. Tykkään yleensä ruskettuneesta ihosta, mutta en halua eron olevan talviaikaan liian selkeä. Tästä syystä pitäisin tätä ehkä hieman vähemmän aikaa, mutta jos tykkäät syvemmästä rusketuksesta, suosittelen kääntymään sen maksimiajan puoleen!

Listasin alle vielä muutaman hyvän ja huonon puolen kyseisestä tuotteesta, ja niiden alta löytyy vielä kuva, jossa oon levittänyt vasempaan jalkaan itseruskettavaa vaahtoa ja oikean jalan oon jättänyt ilman. Kuvista eroa on aika hankala nähdä valotuksen vuoksi, ja todellisuudessa voisi sanoa eron olevan paljon suurempi.

Plussaa:

 • Helppo levittää karttavärin ansiosta
 • Ei jätä laikkuja (huolellisesti levitettynä)
 • Ei tuoksu niin voimakkaalta kuin parit muut kokeilemani itseruskettavat
 • Luonnollinen lopputulos, varsinkin jos pitää karttaväriä noin 3h

Miinusta

 • Ei kosteuta ihoa toisen tuoteperheeseen kuuluvan Tan Body Lotionin tavoin
 • Saattaa tahrata valkoisia vaatteita, joten kannattaa käyttää tummia vaatteita heti levityksen jälkeen
zuii organic itserusketusvaahto - ennen ja jälkeen
Zuii Organic päivettävä vartalovoide

Zuii Organic Gradual Tan Body Lotion – Päivettävä vartalovoide

Oma suosikkini on Zuii Organicin astettain päivettävä vartalovoide, joka antaa luonnollisen näköisen päivetyksen ja kosteuttaa ihoa siinä samalla. Käytän tuotetta tavallisesti kerran viikossa, ja mikäli haluan syvemmän rusketuksen, levitän tuotetta vielä toisen kerran saman viikon toisena päivänä. Tuotteen koostumus on melko vetelää, ja tästä syystä ravistan tuotetta kunnolla joka kerta ennen levityksen aloittamista. Tämä tekee koostumuksesta helpommin levitettävän, mikä edesauttaa tasaisemman lopputuloksen saavuttamisessa.

Myös tällä tuotteella on huonoja puolia. Koska vartalovoiteessa ei ole karttaväriä, se täytyy levittää todella huolellisesti. Tuotetta kannattaa levittää vähemmän vartalon kuivempiin ja ns. kovempiin kohtiin, sillä erityisesti nilkoissa väri saattaa olla herkästi epätasainen. Ja koska kyseessä on itseruskettava, myös tässä tuotteessa on seuraavana päivänä se sama itseruskettaville ominainen haju. Se ei kuitenkaan kestä kauaa, ja jo ensimmäisen suihkun jälkeen haju on hälvennyt.

Zuii organic päivettävä vartalovoide käytössä

Tätä on tullut käytettyä pari kertaa myös kasvoille, ja se on kyllä toiminut. Väri näyttää luonnolliselta, ja haihtuu asteittain pois eikä jätä laikkuja. En kuitenkaan suosittelisi käyttämään tätä kasvoille, koska se voi aiheuttaa joillekkin esimerkiksi epäpuhtauksia.

Väristä tulee tosi luonnollinen, mikäli sen levittää esimerkiksi vain kerran viikossa. Kesällä laitoin sitä useammin, jolloin väristä tuli intensiivisempi. ”Väri kahden levityksen jälkeen” tarkoittaa siis sitä, että oon laittanut tuotetta kahtena päivänä peräkkäin.

Plussaa:

 • Päivettää astettain – luonnollinen lopputulos
 • Ei haitallisia kemikaaleja ja muita lisäaineita
 • Tuoksuu aluksi todella hyvältä

Miinusta:

 • Vetelä koostumus ja vaikea levittää
 • Epätasainen lopputulos mikäli ei ole huolellinen
 • Voimakas itseruskettaville ominainen tuoksu seuraavana päivänä
Zuii organic päivettävä vartalovoide lopputulos
Zuii Organic asteittain päivettävä kasvovoide

Zuii Organic Gradual Tan Face Lotion – Itseruskettava voide kasvoille

Zuii Organicin asteittain ruskettava kasvovoide pääsi mulla myös testiin ensimmäistä kertaa vasta muutama viikko sitten, ja oon ollut supertyytyväinen. Käytin siis aiemmin tuota kosteuttavaa ja asteittain ruskettavaa vartalovoidetta myös kasvoille, mikä näytti toki hyvältä, mutta en usko että se on hyväksi kasvoille. Sain pariin kertaan epäpuhtauksia, jonka jälkeen ajattelin että parempi vain etsiä kasvoille oma versionsa. Zuiilta löytyy tämän lisäksi myös itseruskettavia kasvovesiä, mutta muutaman arvostelun lukemisen jälkeen päädyin ottamaan mielummin tämän kasvovoiteen. Ehkä nuo kasvovedetkin pääsevät joskus testiin!

Zuiin itseruskettava voide kasvoille on koostumukseltaan oikeastaan samanlaista vartalovoiteeseen verrattuna, mutta paljon kevyempää. Tämä ei myöskään rusketa yhtä nopeasti kuin vartalovoide, ja siksi tätä kannattaa laittaa ehkä jo pari päivää ennen itseruskettavan levittämistä koko kroppaan. Tästä syystä tämän tuotteen tulokset olivat valitettavasti liian vaikeat kuvattavaksi, mutta silmämääräisesti päivetystä kyllä erottaa. 🙂

Plussat

 • Kevyt ja raikas koostumus
 • Ruskettaa asteittain
 • Ei voimakasta tuoksua

Miinukset

 • Ruskettaa paljon vähemmän kuin vartalovoide
Zuii Organic meikkituotteet kokemuksia

Zuii Organic Cosmetics – Zuii huulipuna & Zuii poskipuna

Testiin pääsivät ihonhoitotuotteiden lisäksi myös Zuii Organicin meikkejä. Classic huulipuna sekä Flora Blush tekivät muhun kyllä lähtemättömän vaikutuksen, ja ne on ehkä yksiä parhaimmista tuotteista, joita oon kokeillut. Tuun varmasti ostamaan näitä myös tulevaisuudessa. Laitoin vielä postauksen loppuun kaksi kuvaa, joissa molemmissa mulla on sekä poskipunaa että huulipunaa. 🙂

Zuii Organic classic huulipunat

Zuii Organic huulipuna sävyssä Audrey

Pääsin testaamaan Zuii Organicin paljon kehuttua huulipunaa, jonka valitsin sävyssä Audrey. Käytän melko harvoin mitään huulissa huulirasvaa lukuunottamatta, mutta silloin tällöin laittautuessa saattaa tehdä mieli laittaa jotain väriä myös huulille. Tykkään neutraaleista sävyistä, ja siksi tämä sävy oli kaikista paras vaihtoehto.

Zuii Organicin huulipuna hoitaa ja ravitsee huulia samaan aikaan. Huulipunalla on täyteläinen koostumus, ja se kestää huulilla pitkään pikkuhiljaa kuluen. Mun mielestä parasta tässä huulipunassa on se, että se kosteuttaa huulia samaan aikaan eikä kuivata! Miinusta puolestaan voisi antaa siitä, ettei se ole monen muun Zuiin tuotteen tavoin täysin vegaaninen, sillä se sisältää mehiläisvahaa. Tämä ei kuitenkaan ole mulle mikään painava EI kosmetiikkaa valittaessa.

Plussat

 • Monia eri sävyjä
 • Täyteläinen koostumus
 • Ei kuivata

Miinukset

 • Yksi Zuii Organicin tuotteista joka ei ole vegaaninen (sisältää mehiläisvahaa)
 • Korkea hinta
Zuii Organic poskipuna

Zuii Organic poskipuna (blush) sävyssä Peach

Rakastan käyttää poskipunia, mun mielestä ne tuo kasvoille eloa ja tekee lookista raikkaan näköisen. Tästä syystä lähdin innolla testaamaan Zuii Organicin poskipunaa, jonka valitsin sävyssä Peach. Mulle yllätyksenä tuli kuitenkin se, kuinka pigmenttinen tuote oikeastaan oli. Tuntuu että edellisten poskipunien kanssa sivellintä on joutunut hinkkaamaan hieman enemmän värin saamiseksi, mutta tämän kanssa vain hipaisu riittää. Tykkään tästä tosi paljon ja tätä voin rehellisesti suositella kaikille niille jotka etsii hyvää ja riittoisaa poskipunaa.

Plussat:

 • Pigmenttinen ja riittoisa
 • Useita eri sävyjä

Miinukset:

 • Korkea hinta

Mun rehellinen mielipide Zuii Organicin tuotteista

Kiitos jos oot jaksanut lukea tänne asti. Ajattelin että olisin jakanut postauksen osiin, mutta mun mielestä on parempi että kaikki löytyy samasta paketista. Aivan kuin postauksesta varmasti sai jo selville, oon ollut enemmän kuin tyytyväinen Zuii Organicin tuotteisiin. Mä pyrin kosmetiikkahankinnoissani miettimään juurikin sitä, että tuotteissa käytetyt raaka-aineet olisivat mahdollisimman luonnollisia, sekä mulle on ehdottoman tärkeää se, ettei tuotteita ole testattu eläimillä – ja nämä molemmat kriteerit täyttyy tässä tuoteperheessä. Jos jostain miinusta täytyy antaa, on se varmaankin tuotteiden korkea hinta. Tuotteiden hinnat liukuu aikalailla luonnonkosmetiikan keskivaiheilla, ehkä jopa kallistuu enemmän sinne kalliimpien tuotteiden puolelle. Hyviä aleja on kuitenkin mahdollista löytää, ja koska tuotteet on laadukkaita, maksaa niistä mielellään sitten sen suuremman summan.

Mun mielestä Zuii Organicin brändäys toimii, ja koko firmasta saa todella ammattitaitoisen kuvan. En oo testannut kaikkia tuotteita, mutta tuun ehdottomasti harkitsemaan tätä merkkiä seuraavien hankintojen yhteydessä.

Ootko sä kokeillut Zuii Organicin tuotteita? Haluatko sä kertoa sun kokemuksia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *