Lifestyle

Toivelista alkutalvelle

Pakko myöntää että vaikka vuoden ensimmäiset päivät ovatkin tosi inspiroivia ja oon ollut suurin osin aika innoissani, tuntuu nyt siltä että mä tarviin oikeasti jotain mitä odottaa. Ollaan oltu oikeastaan koko kuukausi kotona, sillä mun poikaystävä tuli kipeäksi alkukuusta, jonka nappasin sitten myös itselleni vähän yli viikon itämisajalla. Eli vaikka en oo ollut kipeänä kuin viitisen päivää, tuntuu että oon katsellut näitä samoja seiniä koko kuun koska oon koittanut vältellä kontakteja parhaani mukaan. Nyt ollaan onneksi vihdoin molemmat terveenä ja päästään vähän tekemään muitakin juttuja kotona löhöämisen lisäksi.

Alkutalvi on yleensä aika tylsää aikaa. Joulu meni ja ei oikein ole mitään mitä odottaa. Ainakin täällä rannikolla on vain harmaata, sateista ja tuulista ellei muutamia kivoja aurinkoisia päiviä lasketa. Tuntuu kuitenkin siltä että on vähän hankalaa tehdä spontaanisti yhtään mitään, ja tästä syystä suurin osa ajasta kuluu lähinnä kotona tai salilla treenailemassa. En kuitenkaan halua valittaa liikaa, sillä onhan tällä kotihiireilyllä hyvätkin puolensa. Rahaa säästyy ja on enemmän aikaa keskittyä niihin omiin juttuihin, kuten asioiden oppimiseen ja muihin tavoitteisiin. Mutta pakkohan se on myöntää, että näinä aikoina olisi kiva vain teleportata maapallon toiselle puolelle.

Oon suunnitellut muutamia juttuja alkutalvelle, jotka saattaa antaa vähän piristystä näihin harmaisiin hetkiin ennen kevään alkamista. Luvassa on erilaisia reissuja ja muuta tekemistä arjen piristystä varten.

Toiveet ja suunnitelmat parin kuukauden ajalle

🤍 Spa-reissu Sankt Jörgen Parkiin

Päätin jo kuun alussa, että ‘’palkintona’’ mun tipattomalle tammikuulle on se, että mennään kokeilemaan yksi Göteborgin kylpylöistä. Käytiin viime vuonna Falkenbergin kylpylässä, joka oli yksi mun lempparireissuista pitkään aikaan. Kyseessä mun oli ensimmäinen kunnon vierailu ‘’oikeaan’’ kylpylään, ja oon siitä asti unelmoinut myös muissa ruotsalaisissa kylpylöissä vierailua. Eli jo huomiselle meille on tiedossa pieni irtiotto arjesta ja lähdetään testaamaan Göteborgin Sankt Jörgen Park. 🙂

🤍 Työskentelyä muuallakin kuin kotona

Tykkään etätyöskentelystä enkä IKINÄ haluaisi valittaa siitä mihinkään sävyyn, mutta tämän puolen vuoden aikana etätyöt on käyneet aika raskaaksi. Ikävöin tosi paljon ihmisiä ja toimistoelämää, sillä jokainen päivä kotona on tosi yksinäinen ja kaikki päivät tuntuvat tismalleen samalta. Tästä syystä oon päättänyt että koitan mennä edes kerran viikossa esimerkiksi kahvilaan tekemään töitä hetkeksi aikaa. Vaikka ihmiskontakteja tässä ei hirveästi tulisikaan, pääsen ainakin pois kotoa ja näkemään vähän muutakin maailmaa kuin meidän asunnon seiniä.

🤍 Viikonloppu Tukholmassa

Tukholmassa ei voi ikinä käydä liian monta kertaa, ja ajattelin lähteä sinne ensi kuussa moikkaamaan kavereita. Voisin käydä kurkkaamassa vihdoin ja viimein Fotografiskan, koska oon jo pitkään halunnut vierailla siellä. Lisäksi tiedossa on tyttöjen juttuja, shoppailua ja muuta kivaa!

🤍 Jonkun uuden ravintolan testaaminen

Täällä ravintoloiden testaaminen ei olekaan niin helppoa kuin esimerkiksi meidän edellisessä kotimaassa Maltalla, mutta täälläkin onneksi tulee lähdettyä aina silloin tällöin ulos syömään. Käytiin ennen joulua testaamassa Göteborgin Familjen, ja nyt mua kiinnostaisi hirveästi toinen ravintola nimeltä Botanico. Sinne on vain mahdotonta saada esimerkiksi lauantaisin pöytävarausta, mutta ehkä keskellä viikkoakin olisi kiva käydä syömässä vähän hienommin.

🤍 Suomi-reissu kevättalveen

Mulla on ollut myös haaveena mennä käymään Suomessa tässä parin kuukauden sisällä. En edes muista milloin olisin ollut viimeksi Suomessa ns. niiden ‘’täydellisten hiihtokelien’’ aikaan. Kun asuin nuorempana vielä Suomessa, oli kevättalvi ehdottomasti yksi mun suosikkiajoista vuodesta. Toivon että saan reissun onnistumaan ja pääsen moikkaamaan perhettä ja kavereita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *