Elämä ulkomailla Lifestyle

Yhden yön miniloma – Nyt koti on taas kiva paikka

Oon huomannut että en jaa enää niin paljon lifestyle-aiheisia juttuja mun blogissa, joten edellisen postauksen höpinät alkutalven suunnitelmista tuli juuri oikeaan kohtaan. En oo oikein varma mitä te haluatte täältä lukea, mutta mä itse henkilökohtaisesti tykkään seurailla muiden perusarkea, mutta haluan myös saada erilaisia vinkkejä ja inspiraatiota. Tykkäättekö te enemmän lukea esimerkiksi treenijuttuja tai tuotearvosteluja, vai haluatteko myös arkisempia postauksia? Kertokaa mulle niin tiedän mitä postailla tulevaisuudessa! 🙂

Tänään mä haluan kertoa enemmän meidän minilomasta 20 minuutin bussimatkan päähän.

Spa-reissu Sankt Jörgen Parkiin

Aloitetaan nyt sillä, että mä tarvitsin tällaista minilomaa niin paljon! En oo koskaan kokenut mun työtä mitenkään stressaavaksi, ja oonkin tosi onnekas että mulla on sellainen työ josta en halua jatkuvasti lomalle. Se mahdollistaa ehkä enemmän sellaisen ”päivä kerrallaan” -elämisen, mihin haluan tähdätä. Tällä tarkoitan siis sitä, että en odota jatkuvasti viikonloppua ja jos totta puhutaan, joskus viikot menevät vähän liiankin nopeasti.

Mutta vaikkei mun työ rasittavaa olekaan, on se silti sitä perusarkea. Ja joskus sitä perusarkeakin on kiva lähteä hetkeksi pakoon. Ollaan jo pitkään haaveiltu Spa-yöstä jossain hotellissa, ja päätettiin lähteä kokeilemaan täällä Göteborgissa sijaitseva Sankt Jörgen Parkin resortti, joka paljastui oikein kivaksi lomakohteeksi.

Tein tiistaina puoli päivää töitä, jonka jälkeen lähdettiin bussilla kohti hotellia. Matkaan meni vain parisenkymmentä minuuttia, mikä teki lomalle lähdön vieläkin helpommaksi. Päästiin perille, tehtiin check-in, ja käytiin kurkkaamassa meidän majoitus sille yölle. Hotellihuone oli tosi moderni, siisti ja kivasti sisustettu.

Shakkia ja Spa-rituaaleja

Käytiin alakerran baarissa drinksuilla, koska rajoitusten takia kylpylään pääsi vain tiettyinä aikaslotteina. Pelattiin shakkia, jota en oo totta puhuen pelannut vuosiin – ja sen kyllä huomasi. Me ollaan molemmat yleensä aika kilpailuhenkisiä erilaisissa peleissä, mutta mä häviän huomattavasti useammin. 😀 Oli jotenkin kiva vain viettää aikaa yhdessä, sillä vaikka me ollaankin kotona jatkuvasti kahdestaan, on se aina vähän erilaista kun pääsee lähtemään pois neljän seinän sisältä!

Kello 16.30 suunnattiin kylpylään, josta mulla ei ole valitettavasti kuvia. Jätettiin puhelimet pukuhuoneen lokeroon, koska sitä olisi ollut mahdotonta kantaa mukana enkä kyllä olisi halunnutkaan. Kylpylä oli kuitenkin todella viihtyisä ja monipuolinen. Tehtiin perus Spa-rituaaleja; saunaa, kasvonaamioita ja kylmässä vedessä pulahtamista. Kylpylässä oli myös lämmitetty ulkoallas, joka oli kyllä meidän lempparietappi!

Hyvää ruokaa ja juomaa

Lähdettiin kylpylästä hieman aiemmin, koska halusin laittautua illan dinneriä varten. Rajoitusten takia myös dinnerille oli oma aikataulunsa, ja meille se osui kello 19.30. Olin NIIIN väsynyt kylpylän jälkeen, mutta ruoka maistui paremmin kuin hyvin.

Spa-pakettiin kuuluva illallinen sisälsi tuttuun tapaan alkuruoan, pääruoan ja jälkkärin. Ruoka oli uskomattoman hyvää, ja mun on vieläkin vähän hankalaa tajuta, että meidän koko paketin hintaan sisältyi kaikki tuo aina kylpylärituaaleista illalliseen saakka. Maksettiin siis noin 130€ per pää, joka sisälsi hotellihuoneen, kylpylän, illallisen ja aamubuffetin. Näitä hemmottelureissuja pitäisi tehdä ehdottomasti useammin!

Pieni breikki arkeen ja rutiineihin

Yö meni hyvin pehmeissä hotellin lakanoissa, ja keskiviikkoaamu starttasi vieläkin paremmin hotellin aamiaisbuffetilla. Pakko myöntää, että tuo saattoi olla yksi parhaimmista hotellin aamiaisista. Valikoimaa oli vaikka ja kuinka, ja oli ihanaa että sieltä löytyi paljon myös kasvisvaihtoehtoja.

Reissu oli tosi onnistunut kaikin puolin, ja vaikka kyseessä olikin vain yhden yön miniloma, tuli se todellakin tarpeeseen. Oli tosi kiva palata taas kotiin, ja koska mulla oli vapaapäivä, päätin lähteä nauttimaan aurinkoisesta kelistä katuja kävellen ja kirppareita kierrellen. Tuntuu että nyt on taas mukavampi istua kotona ja tehdä töitä, sekä tietenkin palata taas perus arkirutiineihin ja treenailuun. Muistakaa tekin ottaa aina välillä pieniä irtiottoja arjesta, mä ainakin yritän muistaa tehdä sitä nyt paljon useammin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *