Lifestyle Motivaatio

3 tavoitetta helmikuulle

Helmikuu on täällä, ja niin on myös mun uudet tavoitteet. Päätin mun uuden vuoden lupausten yhteydessä, että tänä vuonna haluan kokeilla kirjata kuukausikohtaiset tavoitteet ylös – mikä on ollut tähän mennessä oikein hyvä päätös. Ensimmäisen kuukauden jälkeen olo on edelleen tosi inspiroitunut ja tuntuu, että oon saanut sellaisia juttuja helpommin tehtyä mitkä on ennen jäänyt roikkumaan pidemmäksikin aikaa. Tammikuun TO DO -lista on nyt tehty ainakin melkein kokonaan, ja seuraavaksi olisi aika keskittyä helmikuun tavoitteisiin!

Tammikuun tavoitteet suurimmin osin paketissa

Mun vuosi alkoi kolmella tavoitteella; tipattomalla tammikuulla, oman toiminimen perustamisella sekä yhteistyöpostausten kuvailulla ja julkaisulla. Sain kaikki tehtyä, vaikka oman toiminimi odottelee vielä viimeisiä silauksia!

Tipaton tammikuu ✓

Halusin pitää tänä vuonna tipattoman tammikuun vuoden 2021 tavoin, koska sain jotenkin tosi paljon enemmän irti vuoden 2021 treeneistä kun en juonut ollenkaan alkoholia. Tänä vuonna en kuitenkaan tuntenut samaa freesiä tunnetta ja fiilis ei ollut normaaliin oikeastaan yhtään erilainen – johtuen ehkä siitä etten juo enää niin paljon muutenkaan. Oon kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen, koska oon ollut tässä kuussa paljon energisempi ja oon pystynyt hyödyntämään kaikki päivät 100%, olipa se sitten treenailuun, työntekoon tai edes rentoutumiseen liittyvää. 🙂 Plussana tietenkin on myös se, että säästin jonkin verran rahaa!

Oman toiminimen perustaminen ✓

Tämän asian kanssa ollaan jo voiton puolella. Sain Maltan puolen ongelmat hoidettua ja pääsin vihdoin ja viimein hakemaan omaa toiminimeä. Oon tosi onnellinen ja ‘’ylpeä itsestäni’’ kun sain tämän asian päätökseen, sillä se on stressannut mua todella paljon jo yli vuoden ajan.

Loppusilaukset ovat kuitenkin täällä Ruotsin puolella vielä hieman kesken, mutta uskon että pääsen laskuttamaan pian itse ilman kevytyrittäjä-palveluita!

Yhteistyöt ✓

Mulla oli muutama yhteistyö jo joulukuun lopulla odottelemassa, mutta mulla ei vain yksinkertaisesti ollut aikaa panostaa niihin matkustamisen ja joulun takia. Kyseessä ei siis ollut mitään dediksen ohittaneita juttuja, vaan julkaisuajat oli musta itsestäni kiinni. Laitoin ne kuitenkin mun prioriteeteiksi tammikuun ajalle, koska en halunnut jättää niitä roikkumaan sen kauemmaksi aikaa!

Uuden kuukauden tavoitteet ja suunnitelmat

Tässä kuussa haluan keskittyä enemmän uusien asioiden oppimiseen ja treenaamiseen. Näiden lisäksi oon laittanut muistilistalle hierojan varaamista sekä rahan säästämistä. Listasin alle kolme pääkohtaa, joihin aion keskittyä helmikuussa!

Udemy-kurssi ja oman osaamisen syventäminen

Mähän en siis ole opiskellut mitään lukion jälkeen, vaan teen mun nykyistä työtä täysin eri työpaikkojen tuomien kokemusten, koulutusten ja itsenäisesti opitun tiedon pohjalta. Digitaalinen markkinointi onkin ehkä enemmän sellainen ala, missä joutuu itse pysymään ajan tasalla ja kouluttamaan itse itseään kun haluaa tietää aiheesta lisää. Mä itse asiassa otin mun ensimmäiset askeleet hakukoneoptimointiin Udemy-kurssin kautta, jonka tein mun edellisessä työpaikassa. Haluaisin tässä kuussa tehdä uuden kurssin esimerkiksi kokonaisvaltaisempaan digitaaliseen markkinointiin tai johonkin muuhun vastaavaan. Näin saan vähän syvennettyä mun omaa osaamista ja opittua uusia asioita sen yhteydessä!

Ootko sä koskaa tehnyt netistä löytyviä kursseja? Mikä on sun lemppari sivusto?

Uusi treeniohjelma

Mainitsinkin jo aiemmin, että haluaisin hirveästi palata perinteisemmän salitreenin pariin. Otin tämän kuukauden tavoitteeksi löytää sopivan treeniohjelman ja tehdä sitä parhaani mukaan. Päätin kokeilla tällä kertaa Linn Lowesin Athli -appia, koska se on ollut mulla mielessä jo pitkän aikaa. Tein eilen ensimmäisen treenin, ja sekä sovellus että treenit vaikuttavat tosi lupaavilta. Voin kertoa tarkemmin sitten kun oon saanut kerättyä hieman enemmän kokemuksia!

Ruotsin opettelu

Okei, tämä mun oli aivan pakko laittaa kolmanneksi tavoitteeksi, koska mä en vieläkään uskalla puhua ruotsia sujuvasti. Pystyn tietenkin käymään pieniä keskusteluja ja ymmärrän todella paljon, mutta haluaisin totuttautua siihen ajatukseen että käyttäisin tällä hetkellä ruotsia englantia enemmän. Kuukaudessa ei tietenkään voi oppia kaikkea, mutta yritän pitää tavoitteena sen, että opettelisin ruotsia vähintään puoli tuntia päivässä. Koitan myös parhaani mukaan puhua VAIN ruotsia esimerkiksi poikaystävän kanssa, sekä olla panikoimatta jos joku ruotsalainen tulee puhumaan mulle enkä heti ymmärrä mitä kysytään 😀

Sotasuunnitelma tähän on se, että kirjoitan ylös tärkeimpiä lauseita ja katson mahdollisimman paljon ruotsalaista telkkaria, että tottuisin enemmän ruotsalaiseen puhetyyliin ja lauseiden rakenteisiin.

Muita suunnitelmia näiden kolmen tavoitteen lisäksi on elää hieman sosiaalisempaa elämää viime kuukauteen verrattuna. Eniten odotan tällä hetkellä viikonloppureissua Tukholmaan! Ihanaa helmikuun alkua kaikille ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *