Lifestyle

Tämän hetken kuulumisia

Hei <3 Toivottavasti teillä on kaikki hyvin maailman tilanteesta huolimatta.

Tämä kuukausi on sisältänyt kyllä niin paljon erilaisia tunteita; huolta, vihaa, surua, epätoivoa ja kaikkea sen väliltä. Näiden asioiden takia en ole kirjoittanut tänne enkä hirveästi postaillut Instagraminkaan puolelle, koska mulla on henkilökohtaisesti itsellä ollut ihan kamala olo kaikesta siitä, mitä tässä maailmassa tapahtuu. Kaikki omat jutut on tuntunut jotenkin niin pieneltä ja suoraan sanottuna turhalta.

Tuntuu siltä kuin omat tavoitteet ja unelmat olisivat jääneet nyt pienelle breikille, ja oon käyttänyt mun energian lähinnä vain treenaamiseen, töiden tekoon ja läheisten kanssa olemiseen. Mulle on tullut tää mun oma reagointi asiaa koskien aika yllätyksenä, koska yleensä koitan pysyä mahdollisimman positiivisena ja rauhallisena. Veikkaan että mun omaan mieleen on vaikuttanut suuresti kaikki uutistulva sekä telkkarin, netin ja somen välityksellä, vaikka tässä tilanteessa halu seurata uutisia on aivan normaalia.

Jos jotain positiivista tästä voi repiä, niin on se varmasti se kuinka oma arvostus turvallisuutta, omia läheisiä ja ylipäätänsä omaa elämää kohtaan kasvaa. En sano että en olisi aiemmin niitä arvostanut, tottakai olen, mutta tuntuu että tällä hetkellä millään muulla ei oikein ole väliä.

Mutta vaikka tilanne nyt onkin mikä on, on vain koitettava jatkaa omia arkirutiineja ja iloita kaikista niistä asioista mitä itselle tarjotaan. Nämä ovat niitä asioita joihin itse ei voi paljoa vaikuttaa, mutta pitämällä itsestämme ja toisistamme huolta päästään varmasti jo tosi pitkälle. Alkushokin jälkeen ainakin mun olo on jo vähän normalisoitunut, en halua jatkuvasti selata uutisia ja elän taas ehkä enemmän hetkessä sen sijaan, että murehtisin liikaa tulevaa ja sitä mitä maailmassa tapahtuu.

Listasin alle muutaman asian, jotka ovat auttaneet ainakin mua pitämään liiallisen huolehtimisen poissa. En kuitenkaan voi nyt sanoa että blokkaisin tosiasioita ja toisten hätää kokonaan, mutta niinkuin sanoin, omien rutiinien tulee jatkua sillä jos me ei pidetä huolta itsestämme, ei me pystytä pitämään huolta muistakaan. <3

  • Omien läheisten kanssa puhuminen
  • Musiikin kuuntelu ja liikunta
  • Sarjojen katselu ja kirjat
  • Meditointi, jooga ja hengittely
  • Uutisten katselu vain telkkarista

Oon yrittänyt myös inspiroitua uudelleen erilaisista asioista, tavoitteista ja muusta, mutta pakko myöntää että se on ollut hieman hankalaa – enkä oo varmasti asian kanssa yksin. Mutta toisaalta mun mielestä aina ei tarvitse olla havittelemassa uusia tavoitteita vaan voi olla myös itselleen vähän lempeämpi, ja vaan olla ja ihmetellä. Jos teitä kiinnostaa mun tämän kuukauden tavoitteet, ne on nämä kolme:

  1. Meditoi ja rauhoitu
  2. Treenaa ja pidä huolta terveydestä
  3. Keskity töihin ja opi uutta

Ei siis sen kummempia tavoitteita, mutta mulla oli alkukuusta vain yksinkertaisesti sellainen olo että tuntuu että muilla asioilla ei oo kyllä just nyt mitään väliä. 🙂 Paitsi tietenkin läheiset ja heidän kanssa ajanviettäminen.

Tässä kuussa parasta on ollut varmaan kevään tulo, aurinko ja Gåsmamman! Ollaan niin koukussa kyseiseen sarjaan että ollaan katsottu melkein kaikki viisi kautta kuukauden sisällä. Käytiin myös Varbergissa minivisiitillä ja oli ihanaa viettää aikaa mun poikaystävän perheen kanssa. Oon kyllä onnekas että mulla on niin mahtavia ihmisiä ympärillä täällä vaikka asun ulkomailla ilman ns. ”omaa” tukiverkostoa.

Pidettiin myös pieni deitti-ilta viime viikolla ja mentiin Botanicoon syömään. Oli niin kiva pieni breikki arjesta ja viettää aikaa kahdestaan vähän jossain muualla kuin kotona neljän seinän sisällä 😀 <3

Tänä viikonloppuna olisi tarkoitus mennä kaverin tupareihin ja ensi viikolla pääsen vihdoin kahden viikon visitiille Suomeen. En jaksaisi odottaa että nään oman perheen ja pääsen nauttimaan Suomen kevättalvesta!

Palailen myöhemmin taas erilaisten postausten parissa. Ajattelin vain että tähän väliin on parempi avautua ja jättää sitten nämä maailmantuskaan liittyvät puheet vähemmälle mun blogin puolella. Ihanat viikonjatkot kaikille ja muistakaa pitää huolta <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *