Täällä kirjoittelee parikymppinen nuori nainen, joka haluaa näyttää paloja omasta elämästään rennon tekstin ja erilaisten kuvien välityksellä. Mun lemppariasioihin kuuluvat omien läheisten lisäksi jooga, treenaaminen, hyvinvointi ja unelmien jahtaaminen. Mua kiinnostaa erityisesti psykologia, mutta elätän itseni digitaalisen markkinoinnin töillä, kuten hakukoneoptimoinnilla. Jos tykkäät yhtään samoista jutuista kuin mä, oon ihan varma että oot tullut oikeaan paikkaan. 

Blogi on ollut osa mun elämää jo vuodesta 2012 saakka – joskus enemmän ja joskus vähemmän. Tää on ollut mulle aina se tapa tehdä jotain luovaa, ja näyttää pieniä osia mun elämästä sekä tutuille että tuntemattomille.

Mun kirjoitukset sisältää sitä sun tätä. Yleensä kirjoittelen omasta elämästäni ja arjestani ulkomailla, mutta haluan myös välillä jakaa erilaisia vinkkejä aina erilaisista tuotteista matkustamiseen saakka. Mun tavoitteena on elää mahdollisimman tasapainoista elämää, johon kuuluu sekä hyvinvointia sekä hauskanpitoa. Ja haluan välittää näitä asioita myös mun lukijoille.

Mun tärkeimpänä tavoitteena on inspiroida teitä lukijoita eri tavoin, ja tietenkin oppia itse jotain uutta siinä matkan varrella.

Ihanaa että tulit lukemaan ❤️

-Marjut